Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΣΤΕΓΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ:Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στον εκλεκτό κ. Σπύρο Λιναρδόπουλο.


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στον εκλεκτό κ. Σπύρο Λιναρδόπουλο. 

Η διάλεξή του για την δημιουργία του καρκίνου, τους παράγοντες που τον επηρεάζουν, την οφειλόμενη προσοχή του καθενός μας και την έρευνα για την αντιμετώπισή του, καθήλωσαν το σύνθετο ακροατήριό του. Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, επιστήμονες ωφελήθηκαν πολλαπλά απ’ τη γνωριμία μαζί του.

Προσιτός, εύληπτος, παραστατικός, μας κατέστησε σοφότερους.



Ο κ. Σπύρος Λιναρδόπουλος είναι ο φιλικός γείτονας, ο πρόσχαρος και συνάμα ο ακάματος μελετητής, ο ακούραστος ερευνητής. Είναι ο άνθρωπος που με τους συνεργάτες του έχει πατεντάρει, ως τώρα, δύο φάρμακα ενάντια στον καρκίνο. Έχει ανακουφίσει και έχει σώσει συνανθρώπους μας. Έχει κατακτήσει τις κορυφαίες επιστημονικές θέσεις. Τι περισσότερο από Διευθυντής Έρευνας για τον καρκίνο στο Cambridge!



Μας περιποιεί τιμή η αγάπη και η φιλία του. Είναι εδώ για όλους. Κόσμημα της Ερμιόνης, της επαρχίας μας, της Ελλάδας, παράδειγμα για όλους μας, ιδιαιτέρως για τους μαθητές μας που τον έζησαν από κοντά, τον συναναστράφηκαν.



Με χαρά οργανώνουμε τα επόμενα, όπως ο κ. Σπύρος Λιναρδόπουλος, που τον Απρίλιο, στο κορυφαίο συνέδριο ογκολογίας στο Ορλάντο των Η.Π.Α. θα απευθυνθεί σε 25.000 συνέδρους, οργανώνει την επόμενη διάλεξή του, προσφορά στην μικρή ζύμη του τ
όπου μας και του δικού του τόπου.

 






ΣΤΕΓΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ