Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Αποτελέσματα rapid test που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 22/4/2021 στον Δήμο Ερμιονίδας.

 

Κρανίδι, 23.04.2021

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε η λήψη δειγμάτων,  χθες Πέμπτη 22/4/2021 από τις κινητές ομάδες Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.) Αργολίδας του ΕΟΔΥ, για την διάγνωση covid-19.

Πραγματοποιήθηκαν 100 rapid test σε δημότες, σε χώρο έξω από το Λιμεναρχείο στην Ερμιόνη και προέκυψαν 99  αρνητικά και ένα θετικό, το οποίο παραπέμφθηκε για μοριακό έλεγχο  στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.

Πρέπει να είμαστε  προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα για να ανακόψουμε την μετάδοση του ιού, προστατεύοντας τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και τους συμπολίτες μας.

Η προστασία της υγείας των δημοτών είναι πρώτη μας προτεραιότητα και κάνουμε ότι είναι αναγκαίο ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την διασπορά του ιού.

Ας προστατεύσουμε την υγεία μας και την υγεία των δικών μας ανθρώπων.

Ας φροντίσουμε να διασφαλίσουμε τη θετική εικόνα και τη φήμη του τόπου μας, τώρα που συντελείται η αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, ώστε να επανέλθει η οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα στην κανονικότητα.

Ας μην ξεχνάμε ότι κανένα μέτρο και κανένας κανόνας δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός, εάν δεν αναλάβουμε ο καθένας ατομικά την ευθύνη του.

Γραφείο Δημάρχου