Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας προς τον Όμιλο ΟΤΕ – COSMOTE

Κρανίδι, 09.10.2020

Αρ. Πρωτ.: 9361

         Προς

Πρόεδρο Ομίλου ΟΤΕ - Cosmote

κ.  Μιχάλη Τσαμάζ

 

     Κύριε Πρόεδρε,

     Μόλις χθες ενημερωθήκαμε από μέλη της ΠΑΣΕ – ΟΤΕ για την ανακοίνωση της Διοίκησης σχετικά με το κλείσιμο αρκετών περιφερειακών καταστημάτων του Ομίλου σας, συμπεριλαμβανομένου και του καταστήματος Κρανιδίου.

     Σας θυμίζουμε ότι στον απομακρυσμένο Δήμο Ερμιονίδας με μόνιμο πληθυσμό άνω των 13.000 κατοίκων ο οποίος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τετραπλασιάζεται, λειτουργεί μόνο ένα κατάστημα ΟΤΕ – COSMOTE. Το κατάστημα αυτό όπως γνωρίζουμε εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες κατοίκους από τις οκτώ συνολικά κοινότητες του Δήμου μας καθώς επίσης και τους κατοίκους της νήσου Σπετσών.

     Ακόμα σας ενημερώνουμε ότι αρκετοί δημότες που εξυπηρετούνται στο ανωτέρω κατάστημα έχουν μέσο όρο ηλικίας άνω των 60 ετών και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να επιλύσουν τα προβλήματα που τους παρουσιάζονται με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα και μοιραία τους είναι απαραίτητη η δια ζώσης εξυπηρέτηση. Επιπρόσθετα επισημαίνουμε την συμβολή του καταστήματος στην εμπορική δραστηριότητα του Δήμου μας αλλά και όλης της ευρύτερης περιοχής.

     Θέτοντας υπόψη σας όλα τα παραπάνω ζητούμε την εκ νέου εξέταση των δεδομένων που αφορούν την περιοχή μας σχετικά με την απαραίτητη καθ’ ημάς λειτουργία του καταστήματος ΟΤΕ – COSMOTE Κρανιδίου και ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας για την ανάκληση της εν λόγω απόφασης.

Με Εκτίμηση  

 Ο Δήμαρχος

 

 Ιωάννης Γεωργόπουλος