Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Ανάκληση σχεδίου για την μεταφορά του Αναστάσιμου Φωτός στο Δήμο Ερμιονίδας

Κρανίδι, 10.04.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανάκληση σχεδίου για την μεταφορά του Αναστάσιμου Φωτός

Ο Δήμος Ερμιονίδας με την συνεργασία και την βοήθεια ιερέων, προέδρων και μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων και εθελοντών, είχε σχεδιάσει να μεταφέρει το Άγιο Φως σε κάθε σπιτικό του Δήμου μας, εφαρμόζοντας τις οδηγίες και όλα τα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο της στρατηγικής αντιμετώπισης του COVID-19.
Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς, λαμβάνοντας υπόψη ανάλογες δράσεις και άλλων Δήμων της χώρας, κατά την τακτική ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε ρητά ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτραπεί. 
Σεβόμενοι τις αποφάσεις της πολιτείας και την συνολική προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19 δεν θα υλοποιήσουμε το σχέδιό μας. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν θετικά στο σχεδιασμό της δράσης καθώς και τους συνδημότες μας για τα μηνύματα συμπαράστασης και εκτίμησης της προσπάθειάς μας.  
Ο αγώνας κατά της πανδημίας συνεχίζεται.
Μένουμε Υγιείς, Μένουμε Ασφαλείς, Μένουμε Σπίτι!!!!!
Ας γιορτάσουμε την Ανάσταση στα μπαλκόνια και στις αυλές των σπιτιών μας τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.
Ας φωνάξουμε στους γείτονες  «Χριστός Ανέστη» και «Αληθώς ο Κύριος»!
Το Αναστάσιμο Φως είναι η ΕΛΠΙΔΑ και θα ανάψει στις ψυχές όλων μας.  
Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος