Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ στο ARTίκι

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ στο ARTίκι στις 29 Ιουνίου για την έναρξη του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»
Με συναυλία του Βασίλη Λέκκα θα ανοίξει το Σάββατο 29 Ιουνίου το φετινό, 6ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», με διοργανωτή όπως κάθε χρόνο το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας και συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.
Ώρα έναρξης 21.00 - τιμή εισιτηρίου 10€ προπώληση - 12€ στην είσοδο. Πληροφορίες: 698 698 2224.
Χορηγός Εισιτηρίου: Φούρνος Καραγιάννης. Χορηγός Φιλοξενίας: Όμιλος Ξενοδοχείων AKS.
Σημεία Προπώλησης εισιτηρίων: Mini Market Μ. Τσατσαρού (ΖΕΛΜΑ) Κρανίδι • Φούρνος Καραγιάννης Πόρτο Χέλι • Bar Casa Dei Ερμιόνη • Καφετέρια Happy Flo Κοιλάδα • Φαρμακείο Π. Νέζε Δίδυμα
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διοργανώνει και φέτος από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο 2019 και για 6η συνεχή χρονιά, το καταξιωμένο πλέον, με επαγγελματίες ηθοποιούς Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», στην έδρα του, τον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι Ερμιονίδας, με την καλλιτεχνική εποπτεία του εμπνευστή του, καθηγητή κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου και με τη συμμετοχή διακεκριμένων ονομάτων του ελληνικού θεάτρου και της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρώιμα εκλιπόντα μαέστρου Τάκη Μανιάτη, καθώς αποτέλεσε βασικό συνεργάτη του για πολλά έτη. Ειδικό αφιέρωμα στη μνήμη του Τάκη Μανιάτη θα γίνει στη συναυλία έναρξης το Σάββατο 29 Ιουλίου με την παρουσία του Βασίλη Λέκκα, που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στην παράσταση του Θ.Ο.Ε. «Ματωμένος Γάμος».