Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 51 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017Η Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας προσκεκλημένη στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο που ευχήθηκε:

          « ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΩ ΚΑΙ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ»


Η ύψιστη τιμή για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Τους αθλητές και αθλήτριες που μέσα στο 2017 κατέκτησαν μέχρι τώρα 28 μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι άλλα 23 στους Βαλκανικούς αγώνες της Τουρκίας  τίμησε σήμερα Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.


Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε  στο Προεδρικό Μέγαρο στις 12 το μεσημέρι  κατόπιν επιθυμίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος ως λάτρης των σπορ ενημερώνεται σε καθημερινή βάση για τις σημαντικές διεθνείς επιτυχίες όλων των Ελλήνων αθλητών.
Ο κ. Παυλόπουλος με κάθε επισημότητα θέλησε να συχγαρεί δημόσια τους ιστιοπλόους μας για τις εντυπωσιακές επιδόσεις τους και ταυτόχρονα να τους στείλει μήνυμα ότι η Πολιτεία στο μέτρο του δυνατού θα είναι δίπλα τους.

Στο Προεδρικό Μέγαρο  παρευρέθηκαν 35 αθλητές, δεδομένου ότι αρκετοί απουσιάζουν στο εξωτερικό για αγώνες. Την ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, η αντιπρόεδρος Νίκη Αναστασίου, ο έφορος εθνικών ομάδων Παντελής Παυλίδης και το μέλος του Δ.Σ  Κική Βεντούρη- Σέρφα.
Το «παρών» έδωσε και ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε τιμήσει τους ιστιοπλόους με την παρουσία του στα γραφεία της Ε.Ι.Ο και συνέβαλε για την  εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πρ.Ε.Π.Ερμιόνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: HellenicSailingFederation