Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Μπορούμε


Όταν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο μας καλούν από παιδικά πάρτι, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, εταιρικές εκδηλώσεις, κυλικεία αθλητικών εγκαταστάσεων, γάμους, συνέδρια, οικογενειακά γεύματα, catering, για να μας ενημερώσουν ότι έχει περισσέψει φαγητό και δε θα ήθελαν να πάει χαμένο, αλλά να προσφερθεί σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, η χαρά είναι μεγάλη!
Στόχος μας είναι να μην πηγαίνει καμία μερίδα φαγητού χαμένη και με τη βοήθεια σας αυτό το Σαββατοκύριακο "σώθηκαν" και προσφέρθηκαν εκατοντάδες μερίδες φαγητού. Με ένα μόνο τηλέφωνο στο Μπορούμε (210 3237805) μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να "σώσει" και να προσφέρει φαγητό, πολύ εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεται στην Ελλάδα.
Διαδώστε κι εσείς το μήνυμα!

Φωτογραφία του χρήστη Μπορούμε.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το Μπορούμε είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια του προγράμματος «Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων», καθημερινά, σώζουμε φαγητό και τρόφιμα από όλους τους πιθανούς δωρητές και το προσφέρουμε, μέσω κοινωφελών φορέων, στους ανθρώπους που βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε την περιβαλλοντική επιβάρυνση και παράλληλα στηρίζουμε επισιτιστικά τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Προσεγγίζουμε συνολικά το φαινόμενο της σπατάλης φαγητού μέσω:

> του ενημερωτικού προγράμματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη»
> του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μπορούμε στο Σχολείο»
> του προγράμματος διάσωσης περισσευούμενης αγροτικής παραγωγής «Μπορούμε στο Χωράφι»
> του προγράμματος διάσωσης προϊόντων από λαϊκές αγορές «Μπορούμε στη Λαϊκή»
> του εθελοντικού προγράμματος ενημέρωσης δυνητικών δωρητών τροφίμων «Μπορούμε στη Γειτονιά»

Με το πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια» στηρίζουμε άμεσα, αξιοπρεπώς και με διαφάνεια τους συνανθρώπους μας με την μεγαλύτερη διατροφική ανάγκη.

Όραμα μας είναι η ανάπτυξη ενός κοινωνικού κινήματος μείωσης της σπατάλης φαγητού και ταυτόχρονα αύξησης της επισιτιστικής στήριξης ανθρώπων σε ανάγκη με βάση την εθελοντική προσφορά.


Φωτογραφία του χρήστη Μπορούμε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Κλήση 210 3237805
@Boroume
boroume_gr


Έλλη Βασιλάκη