Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Τάσος Λάμπρου:ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ



Κρανίδι, 21/12/2015


ΠΡΟΣ: Πρόεδρο και Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ

        ΚΟΙΝ.: Γραφείο Δημάρχου κ. Δ. Σφυρή



ΘΕΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Κύριε Πρόεδρε,

πληροφορηθήκαμε ότι στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής επιχείρησης (ύδρευσης, αποχέτευσης) του Δήμου μας καταγγέλθηκε από την πλευρά του εργολάβου η σύμβαση σχετικά με την συντήρηση του δικτύου ύδρευσης.

Θα θέλαμε να μας πληροφορήσετε και να μας κοινοποιήσετε τα εξής:


1)    Τους λόγους της καταγγελίας της συγκεκριμένης σύμβασης.

2)    Ποιές ενέργειες έχετε προγραμματίσει σχετικά με την κάλυψη αυτής της συγκεκριμένης ανάγκης που αφορά την συντήρηση του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ερμιονίδας.
 
,

3)     Αν κατά το έτος 2015 είχατε υποβάλλει αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου για έγκριση πρόσληψης εποχιακού προσωπικού που αφορά την υπηρεσία σας.

4)    Αν κατά το έτος 2016 θα υποβάλετε ανάλογο αίτημα για πρόσληψη εποχιακού προσωπικού, όπως είχε πραγματοποιηθεί και υλοποιηθεί για το έτος 2014.

5)    Ζητούμε να μας ενημερώσετε τόσο εγγράφως όσο και σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου ποιός θα είναι ο σχεδιασμός σας σχετικά με την συντήρηση και επισκευή του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης τόσο τις προσεχείς ημέρες όσο και για το επόμενο έτος. Απαιτείται να προβείτε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να καλύψετε άμεσα την ανάγκη για την συντήρηση και επισκευή του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ερμιονίδας, για την οποία την ευθύνη έχετε αποκλειστικά εσείς.


Οι τελευταίες παρεμβάσεις μας είχαν ένα και μόνο στόχο – την τήρηση της νομιμότητας καθώς και την προστασία των μελών του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. από αστικές και ποινικές ευθύνες, καθώς επίσης και την προστασία των συμφερόντων των δημοτών μας.


Για τη Δημοτική Παράταξη

                                                            Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας

                                                            Ο επικεφαλής

                                                            Τάσος Λάμπρου

                                                            Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας