Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Μας κατήγγειλαν πως η υπερχείλιση της δεξαμενής νερού της Ερμιόνης ώρες τώρα τρέχει και χάνεται το πολύτιμο νερό.



Μας κατήγγειλαν πως η υπερχείλιση της δεξαμενής νερού της Ερμιόνης ώρες τώρα τρέχει και χάνεται το νερό.
Λέμε αποκλείεται,  μας διαβεβαίωσε ο κος Ιωάννης Παλλης, πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ,  ότι έχει μπει  ειδικό  «μπαλονάκι», μετά απο τις τόσες καταγγελίες μας, που δίνει εντολή όταν γεμίζει η δεξαμενή  να σταματάει να στέλνει η αντλία νερό από τις γεωτρήσεις . Έτσι θα έχουμε οικονομία στο νερό αλλά και στο ρεύμα.
Τελικά είχαν δίκιο 20:30 σήμερα  φωτογραφίσαμε τη δεξαμενή και τηλεφωνήσαμε στον κο Πάλλη , αλλά το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.
Μέχρι το πρωί και βλέπουμε θα τρέχει το πολύτιμο   νερό μας .
Αυτό το νερό το πολύτιμο που μας ζητούν να πληρώνουμε με αναδρομικούς λογαριασμούς τριών χρόνων  και με αυξημένη την  τιμή από τις άλλες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.
Γι αυτό το νερό το πολύτιμο  μεταβίβασαν το πρόβλημα της καθυστέρησης της πληρωμής  του  στα σπίτια μας,  χωρίς να υπάρξουν κυρώσεις στους υπεύθυνους της προηγούμενης διαχείρισης  που δεν τους έστειλαν ως όφειλαν.
Σαν να μην συνέβη τίποτα.
Γι αυτό το νερό το πολύτιμο,   επιβαρυνόμαστε επιπλέον  το κόστος των συμβάσεων που έγιναν για να το κόβουν   σε όσους αδυνατούσαν να  πληρώσουν.
Και το πληρώνουμε λοιπόν με προσαυξήσεις, μπορούμε δεν μπορούμε αυτό το νερό το πολύτιμο, που τώρα τρέχει στο βουνό και κανείς δεν θα  χρεωθεί την αξία του και την αμέλειά του.

Ενώ εμείς πληρώνουνε με προσαυξήσεις κάθε σταγόνα που καταναλώνουμε ενός «ακατάλληλου» νερού, αφού  να το πιούμε δεν μπορούμε.



Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης