Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ 2011-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπεύθυνη Αντιπολίτευση με παρουσία και προτάσεις για την Ερμιονίδα.
Ο επικεφαλής της "Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας", Δημήτρης Σφυρής, εκτός από το επιτυχημένο έργο του, ως Δήμαρχος του τέως Δήμου Κρανιδίου-2007-2010, τήρησε μαζί με τους Δημοτικούς - Τοπικούς Συμβούλους και τους συνεργάτες του, υπεύθυνη αντιπολίτευση την περίοδο 2011-2014 εντός και εκτός των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Ερμιονίδας.
Με προτάσεις για τα προβλήματα και για το μέλλον της Ερμιονίδας, αντί για "μηδενιστικό" και "ξύλινο αντιπολιτευτικό λόγο", καθώς και με σημαντικές παρεμβάσεις στα δημόσια δρώμενα του τόπου μας, ο Δημήτρης Σφυρής, βρισκόταν πάντα δίπλα στον Δημότη και τις ανάγκες της κοινωνίας του τόπου μας.
Σαν "Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας", ακολουθήσαμε τον "δύσκολο δρόμο" της σύνεσης, της συναίνεσης και της μετριοπάθειας.
Την τετραετία 2011-2014, από τη θέση της Μείζονος Αντιπολίτευσης, ο ρόλος μας και ο λόγος μας, ήταν εποικοδομητικός  και είχε σαν στόχο την προστασία των Δημοτών και την πρόοδο της Ερμιονίδας.
Δυστυχώς όμως, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, του κ. Καμιζή, αντί να αξιοποιήσει τις προτάσεις μας, επιχείρησε να απαξιώσει τον θεσμικό ρόλο της Αντιπολίτευσης.
Χειρότερα: Στις προτάσεις μας, «απάντησε» με προσωπικές επιθέσεις!
Εμείς σαν «Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας» και ως αυριανή Δημοτική Αρχή, δεν σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε παρόμοιες «μεθόδους» διότι πέρα και πάνω απ’ όλα, πρωταρχικός μας στόχος είναι να ενώσουμε τους Δημότες μας και να αξιοποιήσουμε προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας, όλες τις δυνάμεις του τόπου μας.
Δύναμή μας, είναι οι ιδέες μας, οι προτάσεις μας και το πρόγραμμά μας. το οποίο είναι ρεαλιστικό και όπως έχουμε αποδείξει, έχουμε τη δυνατότητα να το υλοποιήσουμε.
Πρόκληση για εμάς, είναι να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις των πολιτών της Ερμιονίδας.
Γι’ αυτό και από τις 18 Μαΐου, «γυρίζουμε σελίδα» και χαράζουμε το μέλλον της Ερμιονίδας, αυτού του ευλογημένου και ξεχωριστού τόπου, διότι έως τώρα, πετύχαμε πολλά, όμως είναι σίγουρο, πως μπορούμε περισσότερα.
Αντιπολιτευτική Δραστηριότητα 2011-2014
Περισσότερα: