Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Υπο μερικό έλεγχο η φωτιά στη Θερμησία.Συνεχείς αναζωπυρώσεις..

 Φωτογραφίες ντοκουμέντο απο την άνιση μάχη που έδωσε το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κρανιδίου την πρώτη ώρα της πυρκγιάς.(μέχρι να έρθουν οι πρώτες ενισχύσεις η φωτιά  εχει εξαπλωθεί παρα πολύ )..Τελικά παρόλη την μάχη υπο πολύ υψηλές θεροκρασίες και πυκνους καπνούς  η φωτιά υπερκέρασε το θέση αυτή ,και εξαπλώθηκε πρός όλες τις κατευθύνσεις...Στο χώρο ήταν και το ένα πυροσβεστικό του δήμου με τους κ.Τσαμαδό και Κολυμπάδη(η έλλειψη προσωπικού στο Δήμο Ερμιονίδας εμφανής) ..,και το ενα όχημα  απο τα δύο  οχήματα της εθελοντικής ομάδας ..που έκαναν ότι μπορούσαν μέσα στο χαμό..
Η κινητοποίηση του Δήμου Ερμιονίδας θεωρείται  ικανοποιητική καθώς πέτυχε την αποστολή υδροφόρων αλλα και μηχανημάτων σε σχετικά αποδεκτούς χρόνους.
Την  κατασταση πάντως έσωσαν τα εναερια μεσα,και ιδαίτερα το   ελικόπτερο Ericson που οριοθέτησε με αλλεπάληλες ρίψεις τα μέτωπα της φωτιάς ...
Είμασταν τυχεροί  σχετικά που υπήρχε διαθεσιμότητα γιατι αλλιώς.........

Περισσότερα στον ΙΧΝΗΛΑΤΗ, μέλλος της   ομάδας "Εθελοντές πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας"  που είναι παρόντες σε κάθε πυρκαγιά και τους ευχαριστούμε.