Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΔΙΔΥΜΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ – ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κος ΚΑΜΙΖΗΣ

Δελτίο τύπου


Κε Καμιζή όσες διοξίνες και να μας ρίχνεις όσα ψέματα και να λες δεν πρόκειται να χάσουμε τη μνήμη μας.
Στα εγκαίνια του Λαογραφικού Διδύμων ο Δήμαρχος κος Καμιζής προσπάθησε να πείσει τους Διδυμιώτες για την αγωνιστικότητά του.
Αναφέρθηκε εναντίον του Καποδίστρια και του Καλλικράτη όπως έκανε και στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Κο Τσίπρα στο Ναύπλιο όταν πήρε το λόγο.
Η λέξη «θράσος» είναι επιεικής γιατί η πολιτική ανηθικότητα φαίνεται ότι δεν έχει πάτο.
Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής διότι το 1998, όταν ολόκληρο το χωριό εναντιώθηκε στον Καποδίστρια και έφθασε στην αγωνιστική μορφή της κατάληψης του Κοινοτικού Καταστήματος Διδύμων, ο σημερινός <<αγωνιστής>> Δήμαρχος κος Καμιζής κάλεσε την Αστυνομία και έσυρε στα δικαστήρια τον επιτυχημένο Πρόεδρο Κοινότητας Διδύμων κ Αντώνη Μαλτέζο και τους συμπατριώτες μας κκ Νίκο Θεοδωσίου, Θανάση Μίζη, Τάκη Αντωνόπουλο, και εμένα..
Δεν σταμάτησε εκεί η ανηθικότητα της πολιτικής του.
Αυτός ο αγωνιστής ΠΑΣΟΚ; ΔΗΜΑΡ; ΣΥΡΙΖΑ και τι άλλο;  Δήμαρχό μας και σημερινός τιμητής έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια το χωριό και αυτούς που πριν λίγες μέρες στο Λαογραφικό αποκαλούσε «αγωνιστές δημοκράτες».
Τι έκανε
Ομόφωνα οι Διδυμιώτες αποφάσισαν ν΄απέχουν από τις εκλογές το 1998 όπως και έκαναν. Και μεταξύ των άλλων αποφάσισαν ομόφωνα να μην θέσει υποψηφιότητα  κανένας Διδυμιώτης  σε κανένα Δημοτικό Συνδυασμό.
Την απόφαση μας αυτή τη σεβάστηκαν όλοι οι συνδυασμοί του Δήμου Κρανιδίου εκτός από τον συνδυασμό του κ Καμιζή που την τελευταία στιγμή συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του την επιτυχημένη διευθύντρια γιατρό κα Μίνα Αντωνοπούλου για να υφαρπάξει τις λίγες ψήφους  
που θα ψήφιζαν. Βέβαια ακόμα και για αυτή την επιτυχημένη γιατρό συμπατριώτισσα  μα το ευχαριστώ του κ Καμιζή για τις πολύχρονες υπηρεσίες της   ήταν να την αφήσει έκθετη και να της επιβληθεί πρωτόδικη  ποινή οκτώ μηνών φυλάκισης για παράνομη μεταφορά δρόμων.
Με την υφαρπαγή των ψήφων των Διδυμιωτών που υποστήριξαν την κ Αντωνοπούλου καταφέρατε να αναδειχθείτε Δήμαρχος το 1998 με την διαφορά των 26 ψήφων.
Αυτός είναι ο , αγωνιστής κ. Καμιζής ο οποίος στο άρθρο του με εμπάθεια γράφει…..
<<Δυστυχώς τότε, το 2006, για συγκεκριμένους λόγους και με προεκλογικά τερτίπια (Ανεξάρτητος Συνδυασμός Διδύμων), για ελάχιστους ψήφους έγινε η μοιραία για τον τόπο ανατροπή και εξελέγη ο κ.Σφυρής και η Παράταξή του, ο οποίος στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων,  στα Δίδυμα που τον βοήθησαν στην εκλογή του, κατά τραγική ειρωνεία, επεφύλαξε και δημιούργησε αυτή την τραγική κατάσταση με τη εγκατάσταση του δεματοποιητή>>.
Συνεχίζει λοιπών απροκάλυπτα την πάγια τακτική του,  της παραπλάνησης της λασπολογίας και της διαστρέβλωσης προκειμένου να αποκομίσει προσωπικά οφέλη όπως έκανε το 1998 και το 2010.  
Κε Καμιζή και το 2010 το χωριό των Διδύμων δεν σας ψήφισε, βγήκατε 2ος γιατί το είχατε τιμωρήσει αφού είχατε ανοίξει νέο δρόμο αποκλείοντας τα Δίδυμα,  αφού είχατε κλείσει το Κοινοτικό κατάστημα που ευτυχώς επαναλειτούργησε επί των ημερών μας και το τιμωρείτε ακόμα μέχρι και σήμερα, δημιουργώντας την υπερχωματερή, επαναφέροντας τις φωτιές και τις διοξίνες, κλείνοντας τα Σφαγεία με τον χειρότερο και δυσφημιστικό τρόπο  για την Ερμιονίδα. Αφήνοντας τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας στο αέρα. Έχετε εγκαταλείψει το γήπεδο των Διδύμων που φτιάχτηκε επί των ημερών μας και 3 χρόνια δεν το συντηρείτε  με κίνδυνο να καταστραφεί μόνο και μόνο επειδή κατασκευάστηκε  επί Δημαρχίας Σφυρή. Το γήπεδο ήταν ένα αίτημα  των Διδυμιωτών και που εσείς τους  κοροϊδεύατε στα 8 χρόνια της θητείας σας.
Το 2009 είχαμε ανακαινίσει το κτίριο Συγγρού και μάλιστα το χρησιμοποιούσε ο μοναδικός Πολιτιστικός Σύλλογος τον οποίο μόλις αναλάβατε τον  <<πετάξατε έξω>>.  Για να δικαιολογήσετε την  πράξη αυτή χρειάστηκε να  περάσουν 3 χρόνια για να φτιάξετε το Λαογραφικό που καλώς έγινε για το χωριό και καλώς μέλη του πολιτιστικού συλλόγου βοήθησαν στη δημιουργία του και  την ανάδειξή της ιστορίας του χωριού μας.
Να ξέρετε λοιπόν ότι οι Διδυμιώτες είναι ενωμένοι δεν ξεχνούν  και βάζουν πάνω από όλα α το καλό του τόπου, έξω από κόμματα και παρατάξεις. 
Δυστυχώς εσείς δεν έχετε μνήμη γιατί το 2006 δεν σας τιμώρησαν μόνο τα Δίδυμα και το Πορτοχέλι αλλά σας τιμώρησαν  το 2010 και το Κρανίδι και οι Φούρνοι διότι σας γνώριζαν. 
Δεν σας γνώριζαν όμως στην Ερμιόνη, το Ηλιόκαστρο και στη Θερμησία. Σας ήξεραν μόνο σαν γιατρό και ελπίζω να μην τους έχετε αρρωστήσει με τα σκουπίδια που τους φορτώνετε καθημερινά.
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ 
         Αντωνόπουλος Ιωάννης
Διδυμιώτης Δημοτικός Σύμβουλος