Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Σημαντικές επιτυχίες για την αγωνιστική ομάδα optimist του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στον "Οδυσσέας 2011".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαρτίου, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος, διοργάνωσε στον Φαληρικό όρμο τον διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου οπτιμιστ "Οδυσσέας 2011". Στον αγώνα συμμετείχαν 120 αθλητές και αθλήτριες στην μεγάλη κατηγορία άνω των 11 ετών και 60 αθλητές και αθλήτριες στην μικρή κατηγορία κάτω των 11 ετών, ενώ υπήρχαν συμμετοχές και από αθλητές του εξωτερικού. Ο αγώνας θεωρείται σημαντικός καθώς εντάσσεται στα πλαίσια προετοιμασίας όλων των αθλητών ενόψει της Πανελλήνιας πρόκρισης για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας όπτιμιστ που θα διεξαχθεί στην Ιτέα στις 26 Απριλίου 2011. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας συμμετείχε με δέκα αθλητές και αθλήτριες και τις δύο αγωνιστικές ημέρες διεξήχθησαν 5 ιστιοδρομίες. Σημαντική επιτυχία σημείωσε η αθλήτριά μας Γκαρή Νατάσα, η οποία κατετάγη πρώτη στην Γενική κατάταξη της μεγάλης κατηγορίας, με μόλις 8
βαθμούς ποινής, ενώ ο επόμενος αθλητής είχε 23 βαθμούς ποινής. Υψηλές θέσεις κατέκτησαν και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριές μας και ξεχώρισαν για την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται όλη η ομάδα. Στον πίνακα των μεταλλίων του αγώνα βρέθηκε και η Καλαντζή Αλίκη η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση των κοριτσιών κάτω των 11 ετών, ενώ την 4η και 5η θέση κατέλαβαν αθλήτριες του Ομίλου μας Τρίμη Ευαγγελία-Αναστασία και Καρανικόλα Νίκη. Τα πλήρη αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Γενική κατάταξη αγοριών - κοριτσιών άνω των 11 ετών:
1η Θέση ΓΚΑΡΗ Αναστασία Ν.Ο Αίγινας.
2η Θέση ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ Κυριάκος ΟΣΦΠ
3η Θέση ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ Νικόαλος ΟΣΦΠ
11η Θέση ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Αννα ΝΟ Αιγινας (4ο κορίτσι)
16η Θέση ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Αριάδνη ΝΟΑίγινας (7ο κορίτσι)
18η Θέση ΛΑΛΙΖΑ Δανάη ΝΟΑίγινας (9ο κορίτσι)
26η Θέση ΚΑΛΑΤΖΗ Βέρα ΝΟΑίγινας (10ο κορίτσι)
51η Θέση ΚΑΤΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος ΝΟ Αίγινας
Γενική κατάταξη παιδιών - κορασίδων κάτω των 11 ετών:
1η Θέση ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Τέλης ΝΑΟΒ .
2η Θέση ΒΑΡΔΑΛΗΣ Κων/νο ΙΟΠ
3η Θέση ΓΚΛΙΑΤΗ Γεωργία ΙΟΠΟΡ
5η Θέση ΚΑΛΑΤΖΗ Αλίκη ΝΟ Αιγινας (3ο κορίτσι)
9η Θέση ΤΡΙΜΗ Ευαγγελία-Αναστασία ΝΟΑίγινας (4ο κορίτσι)
10η Θέση ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ Νίκη ΝΟΑίγινας (5ο κορίτσι)
22η Θέση ΡΟΔΙΤΗΣ Παναγιώτης ΝΟΑίγινας (15ο αγόρι)
Όσον αφορά το πρόγραμμα της ομάδας των LASER , θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας στι ς 16 Απριλίου, αγώνας που αποτελεί και πρόκριση για την Εθνική ομάδα στην κατηγορία.