Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Θεατρική παράσταση απο το ΕΠΑ.Λ. με μαθητές του ΓΕΛ Κρανιδίου


 Πλησιάζουμε:

Μια ταινία-συνεργασία μαθητών από το ΕΠΑ.Λ. με μαθητές του ΓΕΛ, με την αγαπημένη καθηγήτρια Αγγλικών Michelle Gotouhidou να τολμάει να ανεβεί μαζί τους στο σανίδι, τους εξαιρετικούς συναδέλφους-σκηνοθέτες-εμψυχωτές Αγγελική Χρόνη και Andreas Michalopoulos και -φυσικά- την καλύτερη υποστήριξη που είχαμε ποτέ backstage, την Matina-Sotiris Ntaouliari και τον Petros Karaiskos.

Το soundtrack του έργου από τους υπέροχους Band Walkman μπορείτε να απολαύσετε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Cej_72b0ef0

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στους χορηγούς - υποστηρικτές μας: Δήμος Ερμιονίδας, Αριστείδης Μπίμπας, Despina Dimotsi, Ενημέρωση Πελοποννήσου, Καλλιδρόμι, Δημήτρη Σοφικίτη, Ανδριανός Νταουλιάρης.

Υπόθεση: Ο Τάκης και η Πελαγία, με κόπους και θυσίες στέλνουν τα παιδιά τους στο ιδιωτικό σχολείο. Είναι σίγουροι πως εκεί η μόρφωση και οι συναναστροφές θα είναι οι καλύτερες. Για τα ΕΠΑΛ βέβαια, ούτε λόγος. Τα παιδιά γνωρίζουν τις απόψεις των γονιών τους, όμως κάνουν αυτό που εκείνα θεωρούν σωστό και -φυσικά- λένε ψέματα στους γονείς τους. Το αποτέλεσμα; Ένα ξεκαρδιστικό κουβάρι.

Διανομή ρόλων:

Τάκης: Ηλίας Μπίμπος

Πελαγία: Μιχαέλα Γοτουχίδου

Ζωζώ: Ελπίδα Καραΐσκου

Κώστας: Μάνος Νταουλιάρης

Ρίκα: Μαριεύη Σταματιάδη

Λάκης: Νίκος Καραγιάννης

Φάνης: Φάνης Θυμαράς

Σούλης: Νίκος Φράγκου

Φιφίκα: Καλλινίκη Καραΐσκου

Κατερίνα: Βασιλεία Μαντάνοβιτς

Πόπη: Πάολα Ελισέι

Στην επιλογή του ήχου η Τζοάνα Γκιούρα

Σχεδιασμός αφίσας: Νίκος Λασκαρίδης

Σενάριο-εμψύχωση: Αντιγόνη Λασκαρίδου