Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Κοινότητα Ερμιόνης  έχει την χαρά να σας ενημερώνει  ότι φέτος γιορτάζονται τα 30 χρόνια διοργάνωσης  του  διεθνούς   ιστιοπλοϊκού  Αγώνα “BLUE CUP”.

Ο Αγώνας  θα λάβει χώρα από 23 Οκτωβρίου έως 31Νοεμβρίου 2021, προσφέροντας στους  ιστιοπλόος  την χαρά της επίσκεψης στα νησιά και λιμάνια του Αργοσαρωνικού.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν 35 σκάφη με συνολικό αναμενόμενο αριθμό πληρωμάτων 250  άτομα από 12 χώρες

Στην Ερμιόνη η απονομή των κυπέλων θα γίνει στην προβλήτα του κεντρικού λιμανιού κατά τις 20.00 την 26η Οκτωβρίου  παρουσία εκπροσώπων του Δήμου και της Κοινότητας μας

Η Κοινότητα μας θα τιμήσει τις τρείς πρώτες  νικήτριες ιστιοπλοϊκές ομάδες και η χορευτική ομάδα Ερμιόνης θα τους υποδεχτεί  με  το τοπικό μας χορευτικό πρόγραμμα.

Εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρίας  “BLUE  CUP”  θα τιμηθούν η Λιμενική Αρχή, ο Δήμος Ερμιονίδας,  η Κοινότητα Ερμιόνης και η Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης.

Η διοργανώτρια εταιρία το ίδιο βράδυ θα παραχωρήσει  δείπνο σε συγκεκριμένο εστιατόριο.

Την επόμενη ημέρα  Τετάρτη 27η Οκτωβρίου τα σκάφη θα αγωνιστούν σε θαλάσσιες διαδρομές έξω από την Ερμιόνη και θα επιστρέψουν για την παραμονή τους πάλι στα δύο λιμάνια μας,  -Κεντρικό και Μαντρακίων- και  θα είναι ελεύθεροι να κινηθούν όπου επιθυμούν για τις προμήθειες τους,  τη διασκέδαση  και την διατροφή τους