Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Κίνημα Αλλαγής Ερμιονίδας Δελτίο τύπου


Στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα.
Ψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα.

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2019
Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου και καλούμαστε όλοι οι πολίτες να αποφασίσουμε τόσο για την σύνθεση του ελληνικού κοινοβουλίου όσο και για την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης που θα αναδειχθεί μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.
Σας καλούμε λοιπόν την Κυριακή 7 Ιουλίου να ψηφίσουμε το Κίνημα Αλλαγής , να πούμε ναι στην λογική , να στηρίξουμε ξανά την Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη.
Δίνουμε δύναμη στο κίνημα μας για να πρωταγωνιστήσει πάλι στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες για να ξεφύγουμε επιτέλους από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της κρίσης.
Την Κυριακή 7 Ιουλίου ψηφίζουμε Κίνημα Αλλαγής στην Αργολίδα και ιδιαίτερα στην Ερμιονίδα
Ø  Για να έχουμε τον κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπο , να έχουμε βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής , από την Αργολίδα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο
Ø  Γιατί διαθέτουμε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο , το οποίο αποτελείται από άξια και ικανά στελέχη που έχουν προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία της Αργολίδας.
Ø  Γιατί επιθυμούμε και στοχεύουμε να κάνουμε δυνατή ξανά την Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη , μια σύγχρονη κεντροαριστερά που θα αντιστέκεται τόσο στο άκρατο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο νεοφιλελεύθερο μοντέλο της ΝΔ.
Ø  Γιατί επιθυμούμε να ισχυροποιήσουμε το πολιτικό χώρο της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας , του πολιτικού κέντρου, της ανανεωτικής αριστεράς , των οικολογικών κινημάτων και των εκσυγχρονιστικών μεταρρυθμίσεων.  
Ø  Γιατί η Αργολίδα έχει ανάγκη από το Κίνημα Αλλαγής για να συνεχιστούν οι απαραίτητες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που τόσο ανάγκη έχει η ελληνική κοινωνία
Ø  Γιατί τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και τα κοινοβουλευτικά στελέχη που θα αναδειχθούν θα συνεργαστούν με τους κοινωνικούς φορείς της Αργολίδας για να διεκδικήσουν από κοινού σημαντικά αναπτυξιακά έργα για όλη την Αργολίδα.
Ø  Γιατί όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη για να επικρατήσει η εθνική ευθύνη, η κοινή λογική και η εθνική συνεννόηση ,οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε την Ελλάδα μπροστά , στην νέα εποχή, μαζί με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες

Στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής .
Ψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.
Για να ενώσουμε την ελληνική κοινωνία, για την προοδευτική πορεία του τόπου μας , για την ισχυροποίηση της δημοκρατικής παράταξης.

Η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Κινήματος  Αλλαγής   Ερμιονίδας