Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης : Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Ερμιονίδας

Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Ερμιονίδας

                  
%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%b9%ce%bb%ce%bc%ce%b5Το Δ.Σ. του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ερμιόνης (ΙΛΜΕ) εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή, ο οποίος κατόπιν αιτήματος του ΙΛΜΕ, φρόντισε να επισκευαστεί το Βουλευτικό οίκημα, στο οποίο έγινε η Γ΄ Εθνοσυνέλευση 1827 στην Ερμιόνη, επιβλέποντας ο ίδιος τις εργασίες.
Συγκεκριμένα στο κτήριο έγιναν εργασίες αντικατάστασης τριών παραθύρων και επισκευή των υπολοίπων ξύλινων κουφωμάτων. Επιπλέον  έγινε βάψιμο εξωτερικά του κτηρίου, του αύλειου χώρου του καθώς και των κουφωμάτων.
Το ΙΛΜΕ λόγω των πενιχρών οικονομικών του, καθόσον δεν επιδοτείται από κανέναν φορέα αλλά στηρίζεται οικονομικά μόνο στις συνδρομές των μελών του, αδυνατούσε να ανταποκριθεί σ’ αυτήν τη δαπάνη.
Η συντήρηση κτηρίων πολιτιστικής και ιστορικής σημασίας, όπως είναι και το Μουσείο της Ερμιόνης, καθώς και η προσφορά εθελοντικής εργασίας του καθενός μας αποδεικνύουν το ενδιαφέρον και το σεβασμό όλων μας για την πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά του τόπου μας.

Για το Δ.Σ. του ΙΛΜΕ
Η Πρόεδρος

Τίνα Αντωνοπούλου