Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Χρήστος Μπαλαμπάνης :Σχετικά με χαράτσι 80% στους Δημότες του τέως Δήμου Ερμιόνης

Δελτίο τύπου









Με αφορμή τα όσα ακούγονται και γράφονται στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα ,σχετικά με το χαράτσι του 80% και την επιβολή του στους Δημότες του τέως Δήμου Ερμιόνης, υπενθυμίζω ότι:

Όλα τα δημόσια πρόσωπα που έχουν εκλεγεί να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των Δημοτών και του Δήμου, είναι επιβεβλημένο να τοποθετούνται και να ψηφίζουν με μόνον αυτό το κριτήριο και τίποτε άλλο. Και επειδή τα τελευταία χρόνια όλα γύρω μας γκρεμίζονται, υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται και αντιστέκονται όχι γράφοντας στα Blogs, αλλά εξαντλώντας προς κάθε κατεύθυνση την πίεση τους για τα δίκαια και νόμιμα αιτήματά τους.

Και αυτοί δεν είναι άλλοι , από μία ομάδα κατοίκων του Ηλιοκάστρου <<χωρίς κανέναν αρχηγό σας διαβεβαιώνω κύριε Δήμαρχε, όπως σε Δημοτικό Συμβούλιο πριν από λίγο καιρό με αποκαλέσατε>> έχοντας δίπλα τους από την αρχή συμπαραστάτες αυτούς που πίστεψαν και παλεύουν για τα δίκαια αιτήματά , προσπαθώντας να αποτρέψουν την αδικία και την μη νομιμότητα.

Θέλω να σας υπενθυμίσω για άλλη μία φορά την συζήτηση στο πνευματικό κέντρο Ηλιοκάστρου , όταν εγώ σαν Δημοτικός Σύμβουλος και όλοι οι άλλοι προσπαθούσαμε να σας πούμε ότι αυτό που κάνετε δεν έχει καμία ισχύ γιατί απλά δεν έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Θέλατε μάλλον και την διαβεβαίωση από τον υφυπουργό τον κ. Μπαλάφα.

Το ίδιο σκηνικό έγινε όταν αμέσως μετά από λίγο το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ να μην μου δίνει τον λόγο και να προσπαθεί να με αποβάλλει από την αίθουσα, παρουσία πολλών δημοτών, γνωρίζοντας τις θέσεις μου .

Πέραν της αντιπολίτευσης, δυστυχώς τότε κανένας δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης δεν υποστήριξε τις θέσεις των δημοτών, τις δικές μου , του δίκαιου και του νόμιμου και ας σήμερα κάποιοι πανηγυρίζουν.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όπως λέει και ο λαός μας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι τοποθετήσεις και η στήριξη στο θέμα αυτό του χαρατσιού από τον πρώην Δήμαρχο Ερμιόνης ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τους περισσότερους την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κύριοι κατεβείτε από το καλάμι , ζητήστε συγνώμη από τους δημότες του τέως Δήμου Ερμιόνης γυρίστε πίσω τα χρήματα, η απόφασή σας αυτή για την επιβολή του 80 % στους λογαριασμούς πέρα από μη νόμιμη δεν είναι και ηθική.



Χρήστος Μπαλαμπάνης

Δημοτικός Σύμβουλος