Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Επίσκεψη στο Καταφύκι με την περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Κρανιδίου.

Την Παρασκευή 03 Απριλίου 2015 κάναμε πεζοπορία στο Καταφύκι μαζί με μαθητές και μαθήτριες από το γυμνάσιο Κρανιδίου που ανήκουν στην περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου. Μαζί μας πεζοπόρησαν και άλλα παιδιά και γονείς.
Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος project με θέμα "Μονοπάτια της φύσης του χθες, .... οδικά δίκτυα του σήμερα", οι μαθητές και μαθήτριες του γυμνασίου επισκέφτηκαν μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή τους, κ. Μανώλη Μήτσα, το φαράγγι Καταφύκι. Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν την πορεία τους από την περιοχή Παπούλια, έφτασαν στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου μέσα στο φαράγγι και μετά από μια ολιγόλεπτη στάση επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης, όπου ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου είχε ετοιμάσει ένα πικ-νικ για όλους.
Περάσαμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, πολύ ωραία κι ευχόμαστε η προσπάθεια των καθηγητών να φέρουν τα νέα παιδιά κοντύτερα στη φύση να αποδώσει καρπούς. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους καθηγητές όσο και στα παιδιά.

Ευχαριστούμε την κ. Λαμπή για τις φωτογραφίες της, μερικές από τις οποίες παραθέτουμε παρακάτω:Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας