Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο χάρτης κάλυψης της ψηφιακής τηλεόρασης για την Αργολίδα


digea map arkadia argolida cover

argolidalife 
Στις 30 Μαΐου 2014, περίπου 1 εκατομμύριο κάτοικοι στην Πελοπόννησο, μεταξύ των οποίων και οι κάτοικοι της Αργολίδας, θα αποκτήσουν πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα.
Πρόκειται για το πρώτο περιοχικό switch – off (δηλαδή 19 κέντρα εκπομπής θα ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα) που θα πραγματοποιηθεί ενόψει της ολοκλήρωσης της ψηφιακής μετάβασης. Πιο αναλυτικά, πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα θα έχουν πλέον οι νομοί Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας καθώς και τα νότια παράλια της Στερεάς Ελλάδας και μέρος της Ζακύνθου.

Τι εξοπλισμό θα χρειαστείτε:

Όσοι κάτοικοι ανήκουν σε περιοχή που επηρεάζεται χρειάζεται να διαθέτουν δέκτη (τηλεόραση ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή) τεχνολογίας DVB-T MPEG4 ή H.264 και από τις 30 Μαΐου 2014 να τον συντονίσουν στις νέες συχνότητες. Αν σύμφωνα με τους χάρτες ανήκουν σε περιοχή ενδεχόμενης κάλυψης, τότε ενδέχεται να χρειάζεται και η εγκατάσταση ενισχυτή στην εγκατάστασή τους.
Δείτε τον χάρτη με τα κέντρα εκπομπής και την κάλυψη σήματος(πατήστε στον χάρτη για να τον δείτε μεγαλύτερο, σε νέο παράθυρο)

digea map arkadia argolida2