Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δήλωση Ανδρέα Λαζ. Κρητικό Υποψηφίου Δημοτικού Συμβουλου Εκλογικής Περιφέρειας Ερμιόνης

Image
   ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ………
Γεννήθηκα το 1967 και κατοικώ μόνιμα στην Ερμιόνη.
Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Νικ. Δημαράκη και έχουμε τρία παιδιά.
Αποφοίτησα από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών και από το 1993 διατηρώ φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στην Ερμιόνη.
Η αγάπη μου και το ενδιαφέρον για τα κοινά με οδήγησε στο να πάρω διάφο-ρες πρωτοβουλίες, συνεργαζόμενος με πολλούς από εσάς.
Υπήρξα ιδρυτικό μέλος και αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Αθλητικού Ομί-λου Ερμιόνης καθώς επίσης και του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης, στον οποίο διετέλεσα επί 12ετία Πρόεδρος του Δ.Σ. Στη θητεία μας αναβαθμίστηκαν και έγιναν θεσμός οι ανταλλαγές χορωδιακών συγκροτημάτων και οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ερμιόνη, τις οποίες έχουν τιμήσει με την παρου-σία τους πλήθος καλλιτεχνών. Κορυφαία κοινωνική δράση

μας η ίδρυση και λειτουργία της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου.
Στα πλαίσια της εργασίας μου και επειδή πιστεύω ότι η παιδεία δεν είναι μόνο η
κατευθυνόμενη στείρα γνώση βιβλίων αλλά αντίθετα το φυτώριο που θα κα-θορίσει την εικόνα ολόκληρης της κοινωνίας, προσπάθησα να δώσω το δικό μου τόνο, τη δική μου έμπνευση, διοργανώνοντας κάθε χρόνο από το φροντι-στήριο ποικίλες θεματικές εκδηλώσεις ευρείας θεματογραφίας, εκπαιδευτικές εκδρομές και δράσεις που σκοπό έχουν να διαμορφώσουν ολοκληρωμένους αν-θρώπους σε σχέση με τον εαυτό τους (προσωπικότητα, επάγγελμα, δεξιότητες, ιδανικά), σε σχέση με την κοινωνία και με τους συνανθρώπους κάθε φυλής.
Με το φροντιστήριο, στην πρώτη δράση μας το 1993 πραγματοποιήσαμε δεν-δροφύτευση στη νότια πλαγιά της Ερμιόνης και σήμερα απολαμβάνουμε ένα πανέμορφο δασύλιο.
Τα έτη 2006 – 2010 διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιόνης, μέλος της Επι-τροπής Πολιτισμού του Δήμου και μέλος της Επιτροπής του Δήμου που προώ-θησε και υλοποίησε το έργο της λειτουργίας του Βιολογικού Σταθμού Επεξερ-γασίας Λυμάτων Ερμιόνης.
Από το έτος 2012 μέχρι και σήμερα μετέχω ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης, διοργανώνοντας πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων.
Όλα τα χρόνια παραμένω ενεργό μέλος όλων των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του τόπου μου, αλλά και των πανελληνίων επιστημονικών και επαγ-γελματικών ομοσπονδιών που με αφορούν.
Φίλες και φίλοι,
Η επαγγελματική μου ενασχόληση ουδέποτε με αποστέρησε από την προσφορά μου στα κοινά.
Η επαγγελματική μας δραστηριότητα δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα ούτε για μένα ούτε για τους συνυποψηφίους του Συνδυασμού μας.
Οι δραστήριοι και ικανοί κατανέμουν το χρόνο τους και αποδίδουν και στη δουλειά τους και στις κοινωνικές δράσεις τους, ολοκληρώνοντας επιτυχώς ό,τι χρεώνονται.
Εάν έχεις ο ίδιος την πεποίθηση ότι πρέπει κάτι να κάνεις και έχεις πιστέψει στην ανάγκη ότι πρέπει κάτι να γίνει τότε και το χρόνο θα βρεις αλλά και τον τρόπο να το υλοποιήσεις.
Φίλες και φίλοι,
Ειλικρινά πιστεύω ότι με το Συνδυασμό μας δίνεται στο Δήμο μας μοναδική ευκαιρία για αναδιοργάνωση και δημιουργία.
Οι συνυποψήφιοί μου και εγώ σας είμαστε γνωστοί.
Είμαστε νέοι άνθρωποι που έχουμε συνεργαστεί μαζί σας και έχουμε δώσει δείγματα γραφής.
Να είστε σίγουροι ότι από τη θέση της Δημοτικής Αρχής και θέλω και μπορώ μαζί με όλους τους άξιους συνυποψήφιους του συνδυασμού μας να προσφέρω πολλά στο Δήμο μας.


Με εκτίμηση
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΖ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με το Συνδυασμό
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ