Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Μ. Σπετσιώτης καλωσορίζει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερμιόνης «ΒΙΤΟΡΙΖΑ»


Αθήνα, 6-4-2014

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα από το ιστολόγιο των Ενεργών Πολιτών την απόφαση των νέων παιδιών της ιδιαίτερης πατρίδας μου, για συγκρότηση Πολιτιστικού Συλλόγου με το όνομα, «ΒΙΤΟΡΙΖΑ».

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,

Αξιέπαινη, ασφαλώς, η προσπάθειά σας και ειλικρινά ευχόμαστε κάθε επιτυχία και προκοπή στο έργο σας. Ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο σας μπορείτε να καταφέρετε και να δημιουργήσετε υπέροχα πράγματα. Όλα γίνονται, όσο αδύνατα κι αν φαίνονται αρχικά, αρκεί να υπάρχει κέφι για δουλειά, σύμπνοια, όραμα και ενότητα. Οι διαφορετικές απόψεις επιβάλλεται να υπάρχουν, γιατί τροφοδοτούν την ποιότητα των στόχων, σε αντίθεση με τις διασπαστικές ενέργειες που οδηγούν στη διάλυση.

Πολύ επιτυχημένη και η επιλογή του ονόματος του Συλλόγου σας.
Η «Βιτόριζα» εκτός από τις αρνητικές παρεμβάσεις στη ζωή των Ερμιονιτών, που άθελά τους(;) την είχαν …ενοχλήσει, είχε και τη θετική της πλευρά. Εκμεταλλευτείτε την!

Η Βιτόρα είναι το γούρι του σπιτιού. Το προστατεύει και το φροντίζει σαν καλή νοικοκυρά. Βοηθάει στην ανακάλυψη των «θησαυρών», έχει καλό ποδαρικό και φέρνει πλούτο και καλοτυχία. Συνεχίζει την παράδοση, έχει ηγετικές ικανότητες και εξασφαλίζει την ισχύ και τον σεβασμό στο σπίτι και την πόλη. Δεν θα ήταν υπερβολή, αν λέγαμε πως κάθε τόπος έχει ανάγκη τη δική του «καλή» Βιτόριζα, για να πάει μπροστά. ΕΣΑΣ!


Φίλοι μου,
Δεχθείτε παρακαλώ την αγάπη και τα συγχαρητήριά μου για την προσπάθειά σας. Φροντίστε να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις, ώστε οι ιδέες σας να πραγματοποιηθούν. Το έχουμε όλοι ανάγκη…
Άλλωστε ο πολιτισμός είναι πόθος και πάθος!

Με εκτίμηση

Γιάννης Μ. Σπετσιώτης