Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΗ ΝΕΔΥΠΕΡ


                                                              

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Πέμπτη  03-04-2014

Αποφάσισα, αν και οι εποχές δύσκολες και σκληρές για μένα αλλά και για όλους τους συντοπίτες του δήμου μας, να βρεθώ στο πλευρό του Τάσου Τόκα και του συνδυασμού του << ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ  .ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ>>. Ενός άνδρα Έλληνα, προερχόμενου μέσα από την κοινωνία μας.

Μιας κοινωνίας που συνεχώς καταδυναστεύεται, τρομοκρατείται και φιμώνεται από τους ίδιους και τους ίδιους πολιτικάντηδες που τόσα χρόνια αλλάζουν προσωπεία νομίζοντας ότι πλέον ο κόσμος δεν τους γνωρίζει και δεν τους έχει καταλάβει, στηρίζοντας επανειλημμένα ο ένας τον άλλον για να μη χάσουν το θώκο τους.
Ένας άνθρωπος που έχει προβλήματα ίδια με όλους μας και την αβεβαιότητα του αύριο μην αντέχοντας πλέον να την αφήσει ξανά στα ίδια χέρια αυτών που πάντα μας έσωζαν προς όφελος τους, παίρνοντας γραμμή από την κομματική τους ταυτότητα που πλέον έχει γίνει μία και απαράλλακτη.

Ενός ανθρώπου του ελεύθερου και ιδιωτικού επαγγέλματος, ασχολούμενος με το εμπόριο που τόσο βάλλεται όπως όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του δήμου μας.      

Ενός ανθρώπου χωρίς πολιτική εμπειρία αλλά που γνωρίζει   τα προβλήματα, από τα οποία ο ίδιος βάλλεται , τις ελλείψεις και την ανικανότητα αυτών που μέχρι σήμερα έχουν υποτίθεται την εμπειρία, μία εμπειρία καταστροφική που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα τους και μόνο.

Μία εμπειρία που την επικαλούνται κιόλας μη βλέποντας ότι ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η εμπειρία αυτή είναι το πώς να καταστρέφουν και όχι να δημιουργούν, για το κοινό συμφέρον όλων ως οφείλουν αλλά μόνο για τους εαυτούς τους.

 Αυτήν λοιπόν την εμπειρία δεν την έχουμε ούτε όμως την χρειαζόμαστε γιατί έχουμε τη γνώση και τη μόρφωση εκείνη που με την εμπειρία της πραγματικής ζωής που βιώσαμε και βιώνουμε καθώς και με τη βοήθεια των συντοπιτών μας που είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς, μπορούμε να φέρουμε ένα καλύτερο αύριο για τους εαυτούς μας και το δήμο μας.

Ο  κ.  Τόκας ένας άνθρωπος που δεν ήταν πίσω από τις συνεχόμενες  υποσχέσεις για την κατάκτηση της καρέκλας, προωθώντας προσωπικά συμφέροντα και εκμεταλλευόμενος τη ζήτηση χώρων στην περιοχή μας λόγω του φυσικού πλούτου και της ομορφιάς της,  για να καρπωθεί τις ευκαιρίες του γρήγορου κέρδους.

Ενός ανθρώπου που δεν προέρχεται ξανά και ξανά μέσα από τα δημοτικά  συμβούλια και θέσεις συμβούλων με διαφορετικές τάχα αλλά κοινές, που πλέον φαίνονται ξεκάθαρα, παρατάξεις και με το όπου φυσάει ο άνεμος.

Ενός ανθρώπου, μέσα από τον κόσμο, που μπόρεσε να οργανώσει και να συντονίσει τη ζωή του και την οικογένεια του, κάτι που θέλουν αυτοί που τάχα εξουσιάζουν στις πλάτες του λαού, να του την καταστρέψουν, έτσι ακριβώς όπως κάνουν σε όλους μας, που προσπαθούμε μέρα με τη μέρα καθημερινά με κόπο σε ένα αβέβαιο αύριο.  

Ενός ανθρώπου που ο σκοπός του είναι το καλύτερο για τον κόσμο και μόνο για  τους ανθρώπους και συμπολίτες μας που ενωμένοι, εύχομαι για πρώτη φορά, αποτελούν και δημιουργούν το σώμα του Δήμου μας.

Ενός ανθρώπου που με τη βοήθεια του Θεού αλλά και τον πολιτών θα του δώσουν τη δύναμη να βγάλει εις πέρας όλες τις δυσκολίες, ώστε όλοι να οργανώσουμε τις ζωές μας  έτσι όπως αρμόζει στον καθένα μας για μια καλύτερη πορεία και ένα καλύτερο αύριο.

 Φτάνει πια ως εδώ λοιπόν.

Ονομάζομαι Μπαμπάς Νικόλαος, είμαι κτηνίατρος στην περιοχή μας και θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα με στηρίξει αλλά και να με αξιοποιήσει ως δυναμικό με τις απόψεις που έχω για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας μας, τη βελτίωση της ζωής των αδέσποτων φίλων μας καθώς και τη μείωση τους, για το περιβάλλον και την άγρια πανίδα  μας καθώς και για όλα τα θέματα που θεωρώ ότι έχω λόγο και άποψη πάνω σε αυτά.