Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ρεπορτάζ για την απόπειρα δολοφονίας στην ΕρμιόνηΜία τραγωδία εκτυλίχθηκε την πρώτη μέρα του νέου έτους στο Κρανίδι Αργολίδας. Σαραντάχρονος  πυροβόλησε την κοπέλα του επίσης  πολλές φορές, μαρτυρίες κάνουν λόγο για πάνω από πέντε, με κάποιες απ’ αυτές  να βρίσκουν την άτυχη 32χρονη στο κεφάλι.
Στην συνέχεια ο δράστης προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του και αφού μπήκε στο αυτοκίνητο του, του έβαλε φωτιά.  Όσοι αντελήφθησαν το περιστατικό έτρεξαν να σβήσουν την φωτιά αλλά ήδη ο δράστης είχε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα.
Δράστης και θύμα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και  αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αναχώρησε αμέσως για νοσοκομείο των Αθηνών όπου η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.
Όσον αφορά τον σαραντάχρονο οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στην ζωή, χειρουργώντας τον και στην συνέχεια μεταφέρθηκε και αυτός στις 17:30 στο Θριάσιο Νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί καλύτερα η κατάσταση του αφού κρίνεται ιδιαιτέρως σοβάρη .
Δήλωση για το τραγικό αυτό περιστατικό και για την κατάσταση της υγείας τους έκανε στην τηλεόραση του ΜΑΧ ο Αναπληρωτής διοικητής  νοσοκομείου Αργολίδας Διονύσης Στασινόπουλος μαζί με τον χειρουργό που ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τα δύο περιστατικά.

 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


Πηγή:panargolikos