Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης εκφράζει τα θερμά της ευχαριστήρια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης εκφράζει τα θερμά της ευχαριστήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης των εγκαινίων του παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Ερμιόνης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ».
Ευχαριστούμε από καρδιάς την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρο του Συλλόγου «Ελπίδα» κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Με τη δωρεά της ένα όνειρο πολλών ετών έγινε πραγματικότητα και η Ερμιόνη μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει ένα μοναδικό και σύγχρονο χώρο άθλησης.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο και την Εθνική Παίδων καθώς επίσης και τους αθλητές, προπονητές και διοίκηση του Α.Ο. Ερμιόνης για τη συμμετοχή τους και σημαντική συμβολή τους.
Ευχαριστούμε τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης και το χοροδιδάσκαλό τους κ. Θανάση Μαλτέζο για την όμορφη παρουσία τους στους παραδοσιακούς χορούς και τη χορωδία του σχολείου με το μουσικό κ. Δημήτρη Λευιτικό για  την υπέροχη μελωδία που μας χάρισαν. 
Τέλος ευχαριστούμε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας και όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι κατέκλυσαν τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου και τίμησαν με την παρουσία τους τη δωρήτρια κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ