Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ξαφνική εμπλοκή στην γραμμή Ύδρας –Μετόχι

Η ξαφνική εμπλοκή προέκυψε  στην  γραμμή Ύδρας –Μετόχι μετά από κοινοποίηση έγγραφου Δημόσιας Υπηρεσίας.
Αυτή η εμπλοκή που σημειώθηκε στην (δρομολογιακή) γραμμή προήλθε (δυστυχώς) από καταγγελία.
Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης έκανε άμεσα  τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος διακοπής όλων των δρομολογίων (τακτικής συγκοινωνίας, θαλάσσια taxi κλπ).
Οι ενέργειες του Δημάρχου Ύδρας περιείχαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής κ. Κ. Μουτζούρη και τον  Γενικό  Γραμματέα  του Υπουργείου Ναυτιλίας Α. Μπούσιο και έτυχε από τους δύο γραμματείς της  κατανόησης των δίκαιων αιτημάτων του.
Επιπλέον ο Δήμαρχος Ύδρας ενημέρωσε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κ. Μουσουρούλη όπως και τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο (που εκλέγεται στην Α΄ Περιφέρεια Πειραιά), για το πρόβλημα που προέκυψε.
Η επιτροπή που έχει ορισθεί από τον Δήμαρχο Ύδρας (για την υπόθεση του προβλήτα στο Μετόχι), έχει ενεργοποιηθεί στην κατεύθυνση συναντήσεων και διαβουλεύσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες για την ομαλοποίηση της κατάστασης.
Έως αυτή την στιγμή οι προαναφερόμενες ενέργειες του Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελου Κοτρώνη συνεχίζονται και ευελπιστούμε σε θετικά αποτελέσματα για την γραμμή Ύδρας - Μετόχι που τόσα προσφέρει στην ανάπτυξη της περιοχής της Ερμιονίδας όπως και της Ύδρας.