Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Καλώς ήρθατε στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Κυρίες, κύριοι
Για πολλούς και διάφορους λόγους η ιστοσελίδα του Γυμνασίου Κρανιδίου δεν είχε ενημερωθεί από το 2008.
Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι η ιστοσελίδα(site) μας όχι μόνο ανανεώθηκε και εκεί μπορείτε να πληροφορηθείτε για ότι έχει σχέση με το σχολείο και τις δραστηριότητές του, αλλά δημιουργήσαμε και ένα ιστολόγιο (blog) στο οποίο αναρτούμε ανακοινώσεις που αφορούν κυρίως καθηγητές, μαθητές και γονείς τόσο του γυμνασίου όσο και των Δημοτικών Σχολείων όπως μπορείτε να δείτε με τις αναρτήσεις για τις ξένες γλώσσες, αλλά και βιντεάκια που δείχνουν τις δράσεις μας.
Η διαδικασία της επίσκεψης είναι η εξής: πληκτρολογούμε ή αντιγράφουμε την διεύθυνση
http://gym-kranid.arg.sch.gr/ .
Σας καλωσορίζουμε σε μια κεντρική σελίδα και από την οποία μπορείτε να συνεχίσετε στην ιστοσελίδα(site) ή στο ιστολόγιο (blog) για περιήγηση («σερφάρισμα»). Οι διευθύνσεις τους είναι για:
Την ιστοσελίδα(Site):  http://gym-kranid.arg.sch.gr/index
Το ιστολόγιο (blog):  http://blogs.sch.gr/gymkrani/
Επίσης ανεβάσαμε στο ιστολόγιό μας βιντεάκι για να σας δείξουμε την εκδρομή στην Βισέντζα της Ιταλίας την αδελφοποίηση με το ISTITUTO COMPRENSIVO NR 8 της VICENZA που πολλοί το περιμένουν και κάποιοι φίλοι πιθανώς θα ανεβάσουν στο δικό τους ιστολόγιο (blog) μέσω youtube . μπορούν να το βρουν στη διεύθυνση
http://www.youtube.com/watch?v=N4RpMseJVE0.
Υ.Γ.1. Παρακαλούμε όλους όσους στην ιστοσελίδα τους ή στο ιστολόγιό τους προβάλουν την ιστοσελίδα του σχολείου να διαγράψουν την προσθήκη στο τέλος (συνήθως είναι η λέξη location) για να γίνεται σωστά η είσοδος.
Υ.Γ.2. προτρέψτε όλους όσους γράφουν με τα λεγόμενα γκρίκλις να σταματήσουν την κακή συνήθεια αυτή και να γράφουν Ελληνικά και ας κάνουν λάθη ορθογραφικά. Όλοι κάνουμε. Μόνο οι Φιλόλογοι και οι Νομικοί δεν δικαιολογούνται.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Γιάννης Αποστόλου
Φυσιογνώστης
Διευθυντής του Γυμνασίου