Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Σε εγρήγορση ο Δήμος Ερμιονίδας, για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας.


 Κρανίδι, 21.01.2022

Ανακοίνωση

Σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκεται ο Δήμος Ερμιονίδας, μετά την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού, χιονόπτωση  και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, ο Δήμος μας ανοίγει θερμαινόμενες αίθουσες για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από το ψύχος.

Ειδικότερα, από αύριο Σάββατο 22 Ιανουαρίου και για όσο επικρατήσουν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ανοίγουν οι εξής θερμαινόμενοι χώροι:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

– ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ). Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6984613209

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Λόγω επισκευών στις αίθουσες του Δημαρχείου στο Κρανίδι, για την Δημοτική Ενότητα Κρανιδίου, θα λειτουργήσει,  

– ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6989922322

Οι δημότες μας που ίσως θα έχουν ανάγκη, μπορούν να φιλοξενηθούν, να ζεσταθούν, και να προστατευθούν από τα καιρικά φαινόμενα. Οι θερμαινόμενες αίθουσες διατίθενται προς χρήση κάθε συμπολίτη, σε μία προσπάθεια να μη μείνει κανένας μόνος του στην κακοκαιρία.

Ο Δήμος Ερμιονίδας βρίσκεται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, της επερχόμενης κακοκαιρίας, και γενικά για να στηρίξει σε κάθε πιθανό κίνδυνο και να προσφέρει βοήθεια σε κάθε πολίτη που θα την χρειαστεί, εάν υπάρξει ανάγκη.

Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Γεωργόπουλος