Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

10η Γιορτή Ροδιού – Ερμιόνη 2021



Κρανίδι, 15/10/2021

 Ανακοίνωση 

Αγαπητοί επισκέπτες και συνδημότες,

παρόλο που η απρόσμενων διαστάσεων πανδημία αποτέλεσε τροχοπέδη για την πραγματοποίηση της ”Γιορτής Ροδιού” το 2020, ο Δήμος Ερμιονίδας, το Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π. του Δήμου, η Κοινότητα Ερμιόνης και οι ροδοπαραγωγοί του τόπου μας, παρά τις δυσκολίες της εποχής εξαιτίας του φαινομένου της  ανομβρίας, η οποία ταλαιπωρεί ολόκληρη την αγροτιά της περιοχής μας, επανερχόμαστε  με περισσότερες ιδέες και όρεξη, για να σας παρουσιάσουμε μία διημερίδα εκδηλώσεων, αφιερωμένη στην ”10η Γιορτή Ροδιού-Ερμιόνη 2021”, η οποία θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Λιμάνι της Ερμιόνης, όπως κάθε χρόνο, στις 30 & 31 Οκτωβρίου. 

Τα τελευταία χρόνια η «Γιορτή Ροδιού» αποτελεί θεσμό για την Ερμιόνη και προσελκύει πλήθος  επισκεπτών προβάλλοντας σε όλους το φημισμένο Π.Ο.Π. ”Ρόδι Ερμιόνης”, έναν καρπό, ο οποίος χαρακτηρίζεται από γλυκιά γεύση που οφείλεται στην ισορροπημένη σχέση σακχάρων και οξύτητας.

Οι περιβαλλοντικές συνθήκες της Ερμιονίδας και η τοπική τεχνογνωσία που απορρέουν από έναν πολυετή πολιτισμό έχουν δώσει στο «Ρόδι Ερμιόνης» τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που το έχουν ξεχωρίσει από άλλα ρόδια. 

 Με εκτίμηση

Η Επιτροπή Διοργάνωσης

 *Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για την συμμετοχή στα περίπτερα της έκθεσης είναι 2754360219 & 6974 349663.