Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

«2 Υπερσύγχρονα πολυμηχανήματα έργου στον στόλο του Δήμου Ερμιονίδας»

Κρανίδι, 18/12/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάθε δυνατή προσπάθεια καταβάλλει ο Δήμος Ερμιονίδας ώστε να κρατά καθαρό και λειτουργικό ολόκληρο το Δήμο, ενώ ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για τη συνολική λύση της διαχείρισης αποβλήτων αλλά και της συνολικής ομαλής λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου που εξυπηρετούν τον πολίτη. Το αποτέλεσμα, που βλέπουν οι πολίτες, είναι κυρίως προϊόν της εργασίας και των καθημερινών προσπαθειών του προσωπικού καθαριότητας αλλά και του προσωπικού τεχνικών έργων το οποίο οφείλουμε όλοι να επαινέσουμε.

Για το δύσκολο έργο του προσωπικού καθαριότητας και τεχνικών έργων διατέθηκαν (2) δύο νέα πολυμηχανήματα έργου προκειμένου να καλυφθούν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα οι ανάγκες αποκομιδής και βελτίωσης υφιστάμενων υποδομών όπως έργα εκσκαφής, κλαδέματα κλπ. Τα (2) δύο πολυμηχανήματα έργου διαθέτουν τεχνολογία η οποία επιτρέπει στην χειριστή να έχει πλήρη έλεγχο των δυνατοτήτων του και να παρέχει μεγίστη ασφάλεια στους εργαζόμενους που επιβαίνουν σε αυτό κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων αλλά και των λοιπών εργασιών που ίσως πραγματοποιούν με αυτά όπως σάρωση και αποκομιδή απορριμμάτων, εκσκαφή, χλοοκοπή σε πρανή κλπ.. Και όλα αυτά με τα παρελκόμενα που έχουν ήδη παραλειφθεί θα είναι σε λίγες μέρες στην διάθεση των πολιτών με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών θεμάτων, ενώ σκοπεύουμε να προμηθευτούμε και άλλα παρελκόμενα προκειμένου να θωρακιστεί πλήρως η απρόσκοπτη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.  

Ο Δήμος Ερμιονίδας κάνει με την αφορμή αυτή ακόμη μια έκκληση στους δημότες να περιφρουρήσουν την καθαριότητα των δημοτικών οδών και χώρων. Επίσης σας καλούμε να μας ενημερώνετε για οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσλειτουργία διαπιστώνετε στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας καθώς τα νέα μηχανήματα τίθενται πλήρως στην Υπηρεσία των Δημοτών αλλά και των επισκεπτών για να αναβαθμίσουν το βιοτικό τους επίπεδο.

Γραφείο Δημάρχου