Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Άρωμα Χριστουγέννων στο Πορτοχέλι

Δελτίο τύπου
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αϊ Βασίλη άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, στην πλατεία 25ης Μαρτίου στο Πορτοχέλι, σε μια βραδιά γεμάτη Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χαμόγελα, κέφι και κυρίως αγάπη για τα παιδιά.
Η γιορτή ξεκίνησε με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους όπως face painting, γράμματα στον Αϊ Βασίλη, σοκολατόσπιτο, μπαλονοκατασκευές, bazaar κ.λ.π.
Φυσικά δεν έλειπε και Άγιος Βασίλης, που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Ακλούθησαν οι ευχές του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Μανώλη Τριγκάκη, του Αιδεσιμολογιότατου Πατέρα Πολυχρόνη καθώς και της Αντιδημάρχου Ερμιονίδας κ. Φωστίνη Κέλλης, η οποία μετέφερε και το χαιρετισμό του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή. 
Στην συνέχεια όλοι μαζί έδωσαν το έναυσμα για να την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου υπό τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Ερμιονίδας και την διεύθυνση του μαέστρου κ. Στάθη Αρβανίτη, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού.
Το κλείσιμο της πανέμορφης Χριστουγεννιάτικης βραδιάς έγινε από την Παιδική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης, η οποία πλημμύρισε το χωριό με παιδικές φωνούλες υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Τάκη Μανιάτη.
Όλα τα παραπάνω ήταν αποτέλεσμα προσπάθειας και εργασίας του Προέδρου και των Μελών της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου, των Μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Φάρος και πλήθους Εθελοντών.
Οι δραστηριότητες στο Χωριό του Αϊ Βασίλη είναι καθημερινές και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 με την κοπή της Βασιλόπιτας.ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ