Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ

Βούλιαξε η Ερμιόνη το βράδυ της Πέμπτης στην ομιλία του Δημήτρη Σφυρή, σε μια συγκλονιστική και ανεπανάληπτη συγκέντρωση από εκατοντάδες πολίτες της Ερμιονίδας. Τεράστιος ο ενθουσιασμός, το πάθος και ο παλμός του κόσμου που έφερε την βεβαιότητα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ της Κυριακής.
Ο κ. Σφυρής έφτασε στον χώρο της συγκέντρωσης, συνοδευόμενος από τους Υποψηφίους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης.
Πρώτη ανέβηκε στο βήμα η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της Εκλογικής Περιφέρειας Ερμιόνης Κέλλυ Μήτσου, 
όπου με την βοήθεια βιντεοπροβολέα και με αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο που έκαναν μεγάλη αίσθηση, απέδειξε ότι την ευθύνη για την επιστροφή των δεμάτων από την Καλαμάτα τον Οκτώβριο του 2006, έχουν αποκλειστικά κάποια στελέχη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
Επίσης απέδειξε πως τον Δεκέμβριο του 2010 ο κ. Σφυρής παρέδωσε έναν Δήμο πεντακάθαρο, χωρίς ίχνος σκουπιδιού και με όλες τις χωματερές κλειστές.
Μοναδικός υπεύθυνος για το σημερινό χάλι με τα απορρίμματα είναι η Απερχόμενη Δημοτική.
Εάν το 2010 είχε εκλεγεί Δήμαρχος Ερμιονίδας ο Δημήτρης Σφυρής, σήμερα στον πανέμορφο τόπο μας, δεν θα υπήρχε το παραμικρό σκουπίδι, το παραμικρό δέμα και όλες οι παράνομες χωματερές θα ήταν κλειστές.
Τέλος υπήρξε η δέσμευση πως θα φύγουν όλα τα σκουπίδια και τα δέματα από την Ερμιονίδα και θα κλείσει κάθε μικρή ή μεγάλη παράνομη χωματερή.
Στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Δημήτρης Σφυρής, ο οποίος αρχικά ανέλυσε τους βασικούς άξονες του Προγράμματός του για την Ερμιόνη για την πεντεατία 2014 - 2019 και έπειτα  παρουσίασε το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας. 
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ (πάντα με αμοντάριστες εικόνες):