Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ

Δελτίο τύπου

ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Με λύπη άκουσα  στο Δ.Σ. του Δήμου Ερμιονίδας την πρώην αντιδήμαρχο κα Σαμπάνη, η οποία ανέφερε ότι παρέλαβε το ανακαινισμένο επί της θητείας μας κτίριο Συγγρού, που στέγασε τους φορείς της Κοινότητας Διδύμων.  Ανέφερε λοιπόν συγκεκριμένα ότι οι αίθουσες ήταν σε ΑΙΣΧΡΗ κατάσταση, χωρίς καν να αναφέρει ότι χωρίς την επισκευή του, δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα σε αυτό το κτίριο.
Λυπούμαι γιατί εξακολουθεί να συνεχίζει την πολιτική του ψεύδους με περισσό θράσος.
Το κτίριο Συγγρού ανακαινίσθηκε πλήρως (επισκευή στέγης, επιχρίσματα, αλλαγή πατωμάτων, κατεστραμμένων κουφωμάτων, χρωματισμών, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, δημιουργία παιδικής χαράς στον αύλειο χώρο) και δόθηκε προς χρήση στους δύο μοναδικούς Συλλόγους που δρούσαν εθελοντικά στην Κοινότητα των Διδύμων. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο ο οποίος δραστηριοποιόταν σε όλες τις πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες των Διδύμων και στο Αθλητικό Σωματείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΔΙΔΥΜΩΝ.
Με την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής το 2011 εκδιώχθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διδύμων ο οποίος για την άθληση όλων των ηλικιών είχε δημιουργήσει στη μία αίθουσα γυμναστήριο με δικά του έξοδα. 
Τώρα θέλουν να εκδιώξουν και το Αθλητικό Σωματείο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.  
Οφείλω να πω ότι το Λαογραφικό πολύ καλώς έγινε και βοηθήσαμε και εμείς σε αυτή την κοινή προσπάθεια των Διδυμιωτών.  Πιστεύω όμως ότι η εικόνα που δημιουργήθηκε μέσα στο Συμβούλιο των οξυμένων καταστάσεων και αντεκλίσεων δεν ωφελεί και θα έπρεπε να υπάρχει συνεργασία για την εύρεση της καλύτερης λύσης προς όφελος του χωριού και όχι προσωπικών αντιπαραθέσεων που απ΄ ότι φάνηκε, στόχο είχαν την εκδίωξη του Ποδοσφαιρικού Σωματείου. 
Επειδή όμως  η πρώην αντιδήμαρχος κα Σαμπάνη αναφέρθηκε στην παραλαβή των αιθουσών από τη δική μας θητεία το 2011, ότι οι αίθουσες ήταν σε ΑΙΣΧΡΗ κατάσταση, παραθέτω τις φωτογραφίες του Ιανουαρίου 2011 από την τότε κατάσταση των αιθουσών, για να δείτε ποιος ακολουθεί παραπλανητική και αισχρή πολιτική εις βάρος του χωριού.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ