Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

3ος ποδηλατικός γύρος Ερμιονίδας

Δελτίο τύπου
  Ο Δήμος Κρανιδίου, θέλοντας να στείλει το μήνυμα στους δημότες ότι το ποδήλατο είναι μέσο για την μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και της προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και μέσο άσκησης που συμβάλλει στην υγεία, διοργανώνει τον 3ο Ποδηλατικό Γύρο Ερμιονίδας την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010.
  Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Κρανιδίου «Η Ερμιονίδα», το Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη του Χρήστου Σκορδή που έφυγε από κοντά μας τον περασμένο Φεβρουάριο.
  Ο Χρήστος Σκορδής, γιατρός ορθοπεδικός και αθλίατρος, με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και τον άνθρωπο, ήταν υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου και συνέβαλε, από το 2007, πάρα πολύ στ’ αθλητικά δρώμενα της περιοχής, διοργάνωσε εκτός των άλλων και καθιέρωσε τον ποδηλατικό γύρο, η συμβολή του δε, ως μέλος της επιτροπής του Δήμου για το ΕΣΠΑ, στην δημιουργία της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ήταν μεγάλη κι ορίσθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο αντιπρόεδρός της.
  Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο Ποδηλατικός Γύρος, ως φόρος τιμής στον εκλιπόντα φίλο και συνεργάτη, ονομάσθηκε «Χρήστος Σκορδής».
  Την Κυριακή λοιπόν, 26 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 το πρωί σας καλούμε στην κάτω πλατεία Κρανιδίου
με τα ποδήλατά σας, να χαρούμε το Κυριακάτικο πρωινό συμμετέχοντας στον 3ο Ποδηλατικό Γύρο «Χρήστος Σκορδής».
  Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές θ’ ακολουθήσουμε δύο διαδρομές, την μικρή που θα ξεκινήσει από το Κρανίδι και θα τερματίσει στην Κοιλάδα (5km) και για τους πιο θαρραλέους και μυημένους, την μεγάλη που θα ξεκινήσει επίσης από το ίδιο σημείο κι αφού περάσει από Ερμιόνη-Πετροθάλασσα-Τζέμι θα τερματίσει στο Πορτοχέλι (33km).

Ως έπαθλο για την συμμετοχή θα κληρωθούν ποδήλατα!!!
Ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, το Κέντρο Υγείας και το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου για την συνεργασία.
                                                      Μην ξεχάσετε τα κράνη σας!!!!!

Το Δοικητικό Συμβούλιο της
ΔΗ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ «ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»