Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ . Για την παράσταση της 21ης Αυγούστου 2016 με τίτλο : '' Καλώς ανταμωθήκαμε...μάτια πολλά το λένε '' της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης



Είναι τιμή όταν τα ''συγχαρητήρια'' αργούν τόσο πολύ να τελειώσουν, είναι χαρά όταν μας πλαισιώνετε διακριτικά & υπομονετικά μόνο και μόνο για ένα ''μπράβο'' , είναι όνειρο που γίνετε πραγματικότητα όταν την ημέρα εκείνη μας πλαισιώνετε ασφυκτικά προσμένοντας να δείτε το χορό μας να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας και σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για αυτό .
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε χορηγούς μας που συνέβαλλαν στην ουσιαστική αποπεράτωση αυτού του εγχειρήματος.

Ένα τεράστιο ''ευχαριστώ'' επίσης στον Λουκά Κούτρα που από την πρώτη στιγμή δέχθηκε να βοηθήσει την ομάδα μας & να γίνει ο φετινός μας αφηγητής. 
 Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω την αμέριστη συμπαράσταση από τον Βασίλη Μεσσαριτάκη , απ' τους χορευτές που για ακόμη μια χρονιά υπομονετικά στάθηκαν στο πλευρό μου και από τους δεκάδες εθελοντές που έβαλαν το προσωπικό τους λιθαράκι όσον αφορά το στήσιμο της εκδήλωσής μας.  

Τέλος , όσον αφορά τα κακώς κείμενα της εκδήλωσης & τα μικροπροβλήματα που δημιουργήθηκαν πριν την έναρξη της, εκ μέρους της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης αναφέρω πως ούτε στο παρελθόν αλλά ούτε και στο μέλλον στις εκδηλώσεις μας δεν εξυπηρετεί κανέναν οι όροι : ''επίσημος'' και '' ανεπίσημος'' . Στη Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης είμαστε όλοι ίδιοι και θα εξακολουθήσουμε σθεναρά να είμαστε. Τα άτομα που θεωρούμε ''επίσημα'' και στέκονται αρωγοί πάντα δίπλα μας, τα τιμούμε με τρόπο που εμείς γνωρίζουμε !!!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους !!
Μετά τιμής,
Κωστής Σκούρτης