Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

π ρ ο σ ο χ ή

τραγικός θάνατος παιδιού καταγράφηκε δυστυχώς προ ημερών όταν ένα 7 μηνών αγοράκι, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών κατάπιε μία ταμπλέτα πλυντηρίου


Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό από ταμπλέτα πλυντηρίου και ήδη έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων για τον τόσο άδικο χαμό ενός μικρού παιδιού από ένα προϊόν που θα μπορούσε να τηρεί κάποιους κανόνες ασφαλείας ώστε να αποφευχθεί ο θάνατος του μωρού!

Το άτυχο αγοράκι ζούσε μαζί με τη μητέρα του σε άσυλο για κακοποιημένες γυναίκες. Η νεαρή μητέρα μία μέρα, έβαλε το καλάθι των άπλυτων ρούχων στο κρεβάτι και μέσα σε αυτό και τις ταμπλέτες με τις οποίες θα τα έπλενε.
Η άτυχη γυναίκα απομακρύνθηκε για λίγο από το παιδί για να φέρει κάτι και όταν επέστρεψε είδε τον μικρό να τρώει την ταμπλέτα.
Πανικοβλημένη κάλεσε σε βοήθεια αλλά όταν έφτασε στο νοσοκομείο το μωρό, άφησε την τελευταία του πνοή.

Εκπρόσωπος της εταιρίας που διαθέτει το συγκεκριμένο προϊόν στην αγορά, δήλωσε πως έμαθε την τραγική είδηση από τα media και εξέφρασε την λύπη του για τον άδικο χαμό του παιδιού. Τέλος, τόνισε πως η εταιρία πρόκειται άμεσα να λάβει σοβαρά υπόψη της την ασφάλεια του προϊόντος ώστε να μην συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

 
Έλλη Βασιλάκη