Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Δήμαρχέ μου Ανάργυρε Λεμπέση και πολύ καλέ μου φίλε!

Δήμαρχέ μου Ανάργυρε Λεμπέση και πολύ καλέ μου φίλε!
Διάβασα την συνέντευξή σου στην εφημερίδα “Ενημέρωση Πελοποννήσου» όπου αναφέρεις ότι υπάρχουν στον Σταυρό ακόμη άλλα είκοσι στρέμματα περιθώριο για να βάλλεις δέματα.
Τα 20 στρέμματα δεν υπάρχουν πιά!
Όταν η Ομάδα Πολιτών Διδύμων και Φούρνων κάλεσε το Δασαρχείο επίσημα στον χώρο να κάνει αυτοψία, να δει από κοντά ποια ήταν η κατάληξη της παραχώρησης που έκανε στον Δήμο Κρανιδίου για την λειτουργία του Δεματοποιητή, μόλις είδε την κατάληξη λοιπόν φίλε μου Δήμαρχε το Δασαρχείο
α ν α κ ά λ ε σ ε
την παραχώρηση που έκανε για να μην πάνε φυλακή όπως μας είπαν οι ίδιοι!

Αλλά για όποιους ή όποιες επιμένουν σας ενημερώνουμε ότι όπως σταμάτησαν την εκχέρσωση για την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών οι Λουκαϊσιώτες, με τον ίδιο λοιπόν Νόμο θα σας σταματήσουμε πάλι.
Αναφέρεις επίσης ότι εάν θα ήσουνα στην θέση του κ. Καμιζή θα δούλευες τον δεματοποιητή, θα τα έκανες δέματα, δεν θα υπήρχαν χύμα σκουπίδια, αυτό το χάλι.
Όμως τι θα τα κάνεις τα δέματα εάν δεν έχεις χώρο να τα βάλλεις?????
Πρόταση
Αφού λοιπόν τα δέματα δεν είναι χύμα σκουπίδια και δεν ενοχλούν όπως λες, τότε, λειτουργείς τον δεματοποιητή, φτιάχνεις δέματα, έχεις και μια νταλίκα παρκαρισμένη δίπλα στον περιτυλιχτή, και τα φορτώνεις κατ” ευθείαν.
Που τα πάς;
Τα δέματα που αναλογούν στον πρώην Δήμο Ερμιόνης να σας επιστραφούν και να αποφασίσετε που θα τα αποθηκεύσετε.
Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην Δήμο Κρανιδίου. Δέματα είναι, δεν είναι χύμα.
Οσο για μας τους Διδυμιώτες που ανήκουμε στον πρώην Δήμο Κρανιδίου, δόξα στο Θεό, έχουμε δέματα να κάνουμε και δώρο!
villadidimo