Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον SARSCOVID-19 στο Επιμελητήριο Αργολίδας

 

Σας ενημερώνουμε ότι η  6η ΥΠΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΜΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, πραγματοποιεί  δειγματοληπτικούς ελέγχους  για τον SARSCOVID-19.

Στα πλαίσια των παραπάνω ελέγχων, οι εγγεγραμμένες επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Αργολίδας, εάν το  επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν το προσωπικό και τα στελέχη τους σε εξέταση επιχρίσματος ανωτέρου αναπνευστικού για PCR. Επιδημιολογικά προέχουν οι  επιχειρήσεις με έκθεση του προσωπικού τους στο κοινό όπως τουριστικές επιχειρήσεις, εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις εστίασης, supermarket, επιχειρήσεις τροφίμων κ.λ.π.

Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς σας για την πραγματοποίηση των σχετικών ελέγχων, θα πρέπει να αποστείλετε τα στοιχεία σας και του προσωπικού σας (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ,κινητό τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση komyargolidas@gmail.com  μέχρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν από δύο (2) κινητές μονάδες στο Επιμελητήριο Αργολίδας στο Άργος (οδός Κορίνθου 23), τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18  Αυγούστου 2020 από τις 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Σημειώνεται ότι ο έλεγχος είναι δωρεάν και προαιρετικός.

 

                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                 ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ