Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΥΡΝΩΝ


Αγαπητοί μας συγχωριανοί....
Φίλες και φίλοι απ' τους Φούρνους, με γνώμονα την αγάπη μας για το πανέμορφο χωριό μας, τους Φούρνους, πήραμε την υπεύθυνη απόφαση να συνδιοργανώσουμε την "Ενωτική Κίνηση Φούρνων". Την ομάδα που έχει σκοπό να ενώσει, να οργανώσει και να προσφέρει τα μέγιστα στο πανέμορφο χωριό μας. Μπορούμε και θέλουμε να στηρίξουμε και να δουλέψουμε κοπιαστικά για τους Φούρνους που γεννηθήκαμε, που μεγαλώνουμε, για το χωριό που καθημερινά ζούμε.
Η ομάδα μας, η Ενωτική Κίνηση Φούρνων, συστάθηκε με μεγάλη χαρά για το κοινό καλό των κατοίκων του χωρίου μας. Εμείς, κρατάμε μακριά μας, τις προσωπικές κόντρες, την εμπάθεια και τα συμφέροντα. Ενωμένοι, την επόμενη μέρα θα εργαστούμε ακατάπαυστα και ακούραστα, για το καλό των Φούρνων, όπως άλλωστε τόσα χρόνια κάνουμε.

Κι επειδή "ούτε τα σπίτια με τις όμορφες στέγες, ούτε οι καλοχτισμένοι τοίχοι, ούτε τα αυλάκια, ούτε οι ναύσταθμοι κάνουν την πόλη, αλλά οι άνθρωποι, που είναι σε θέση να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται" (Αλκαίος, 7ος π.Χ. αιώνας), σας δηλώνουμε πως εμείς, που συμμετέχουμε στην Ενωτική Κίνηση Φούρνων, δεν θα προδώσουμε ποτέ το χωριό μας. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί, σαν μια γροθιά και θα συνεργαστούμε με όλους όσους θέλουν το καλό των Φούρνων. Όλοι μαζί λοιπόν, αξιοποιούμε τις ευκαιρίες, μελετάμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις για το καλό του χωρίου μας.
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΥΡΝΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΟΥΡΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΥΡΝΩΝ


Υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΟΥΒΑΛΑΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΔΗΜΑΡΑΚΗ - ΠΡΟΣΙΛΗ  ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΝΑΚΗ  ΜΑΡΙΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ναύπλιο, 5 Μαΐου 2019