Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Η Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης συμμετείχε στο 14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Χαλκίδας



ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
                        Ερμιόνη Αργολίδας    Τ.Κ. 21051
  Τηλ. 27540 21101   Fax: 27540 29029  Κιν.   6954353326
          2754061352                                             6971742903
   e-mail : dimvargr@otenet.gr         Ιστοσελίδα : www.choir.gr

                                               Δελτίο Τύπου

  Η Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης , ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου Χαλκιδέων και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Εύβοιας και συμμετείχε στο 14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Χαλκίδας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Παπαδημητρίου της Χαλκίδας.
  Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν επίσης : Η Ευρίπειος Χορωδία Χαλκίδας, η Παιδική Νεανική Χορωδία χρωμάτων Χαλκίδας, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσάνδρειας Χαλκιδικής, Η χορωδία "Ιωάννης Καποδίστριας" της Κέρκυρας και η Δημοτική Χορωδία Παλλήνης.
  Η αίθουσα του θεάτρου Παπαδημητρίου ήταν κατάμεστη από κόσμο ο οποίος χειροκρότησε θερμά την άψογη παρουσία της χορωδίας της Ερμιόνης και την ερμηνεία του ρεπερτορίου της.
  Τα τραγούδια που ερμήνευσε η χορωδία μας ήταν το “ Οτι κι αν πω δεν σε ξεχνω “ του Βασίλη Τσιτσάνη , το “ Πρωινό Τσιγάρο” του Νότη Μαυρουδή, τον “ Εφιάλτη της Περσεφόνης “ του Μάνου Χατζιδάκη , το “ Γέλα πουλί μου”  των Χαρη και Πάνου Κατσιμίχα και το “ Καληνύφτα “ Παραδοσιακό των Ελληνόφωνων χωριών της κάτω Ιταλίας τα οποία διασκεύασε για τετράφωνη χορωδία και δίδαξε ο Μαέστρος μας κος Τάκης Μανιάτης.
  Στη Διεύθυνση της Χορωδίας ήταν ο Μαέστρος κος Τάκης Μανιάτης , στην κιθάρα συνόδεψε ο Βασίλης Δαπόντες και στο μαντολίνο ο Γιάννης Ζαμάνης.
  Αξίζει να σημειωθεί η πολυ καλή απόδοση όλων των χορωδών αλλά και των πολλών νέων μελών του χορωδιακού εργαστηρίου που με τον ενθουσιασμό τους αλλά και την συνέπειά τους , έδωσαν την υπόσχεση για καλύτερες μέρες του Ιστορικού μας Συλλόγου.