Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινάμε τις προσυνεδριακές διαδικασίες στην Ερμιονίδα με την Συνέλευση μελών και φιλών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου στις 7:30 μ.μ. Στόχοι μας είναι οι ακόλουθοι:
Ø  Ενημέρωση του ηλεκτρονικού εκλογικού καταλόγου μέσω των οποίων θα αναδείξουμε τους Συνέδρους μας την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και τον νέο Πρόεδρο του κινήματός του την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015.
Ø  Να διεξαχθεί μία πολιτική συζήτηση μετά την εισήγηση του στελέχους του ΠΑ.ΣΟ.Κ και πρώην Υπουργού καθηγητή κ. Γιάννη Μανιάτη για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που συντελούνται στη χώρα μας και ευρύτερα στην Ευρώπη.
Ø  Να οριοθετήσουμε τον πολιτικό και ιδεολογικό μας χώρο, ποιος είναι ο ρόλος της δημοκρατικής παράταξης, της κεντροαριστεράς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Ø  Να διεκδικήσουμε την ενότητα και την προοπτική της δημοκρατικής παράταξης ως μία πολιτική, Ευρωπαϊκή, μεταρρυθμιστική δύναμη για τον τόπο μας.
Ø  Να προχωρήσουμε συντεταγμένα στη ριζική ανανέωση του
στελεχιακού μας δυναμικού και να αναδειχθούν νέα πολιτικά στελέχη που θα υπηρετούν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, αλλά και θα εξασφαλίσουν με τις πρωτοβουλίες τους την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
Ø  Για να υπηρετήσουμε την ανάγκη της συνεργασίας των πολιτικών δυνάμεων, αλλά όχι στη βάση των προσωπικών επιλογών και στρατηγικών, αλλά επί της βάσης των δεσμευτικών προγραμματικών θέσεων για να ξεφύγουμε οριστικά και αμετάκλητα από το φαύλο κύκλο της ύφεσης, του εξωτερικού δανεισμού και της υπανάπτυξης.
Ø  Γιατί πιστεύουμε ότι η Ιστορία γράφεται με τη μάχη των ιδεών. Αξίζει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ιδέα μιας σύγχρονης μεταρρυθμιστικής Ελλάδας σε μία δημοκρατική, προοδευτική Ευρώπη. Σε μία Ευρώπη των λαών και όχι μόνο των αριθμών και της άκαμπτης γραφειοκρατίας.

Συνεχίζουμε ……………
Και σας καλούμε να έχετε συμμετοχή στην υλοποίηση αυτών των στόχων.


ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

e-mail επικοινωνίας: pasokermionidas@gmail.com