Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Το νέο Άργος, καταχειροκροτήθηκε η παρουσίαση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου


Η παρουσίαση της Μελέτης για την ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους έγινε από την μελετητική ομάδα που έχει αναλάβει το έργο, σε ένα κατάμεστο θέατρο του Μπουσουλοπούλειου Γυμνάσιου Άργους.
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παρουσίαση της μελέτης ανάπλασης του Κέντρου. Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα όλοι έμειναν έκπληκτοι από την μαγευτική εικόνα του νέου κέντρου.
Ένα κέντρο με έντονο πράσινο και νερό!!! Ένα νέο κέντρο που μπορεί να δώσει ζωή στην πόλη ένα κέντρο σχεδιασμένο για τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης. Χωρίς να προσθέτει τσιμέντο!!!

Αντιθέτως ελευθερώνει χώρους προσθέτει πράσινο και απομακρύνει την βαβούρα. Παράλληλα συνδέει όλα τα απομονωμένα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης αναδεικνύοντας τα με "νευρώνες" πρασίνου.
Ο Δήμαρχος Δ. Καμπόσος και όλη η ομάδα του έργου θέλει να δώσει στους δημότες του Άργους ένα κέντρο υψηλών προδιαγραφών ήσυχο και λειτουργικό ταυτόχρονα. Ένα κέντρο που θα τους εξυπηρετεί αλλά και θα τους ξεκουράζει. Ένα κέντρο που οι επισκέπτες θα το θαυμάζουν και θα φωτογραφίζουν όπως κάθε κέντρο ευρωπαϊκής πόλης.
argolikeseidiseis