Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Τάσος Λάμπρου:Απάντηση για ανάρτηση απόφασης


Η μόνιμη σύγχυση και ταραχή του Δημάρχου Ερμιονίδας είναι επικίνδυνη για τον τόπο μας
Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,
Για να γίνει η ανάρτηση μιας Απόφασης του Δημάρχου Ερμιονίδας στην Ιστοσελίδα της Διαύγειας του Υπουργείου Εσωτερικών, υπάρχουν τρία στάδια.

Καταρχήν κάποιος υπάλληλος ή αιρετός του Δήμου Ερμιονίδας πρέπει να συντάξει το κείμενο της απόφασης, έπειτα αυτή η απόφαση πρέπει υποχρεωτικά να υπογραφεί από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και τέλος κάποιος υπάλληλος του Δήμου, εξουσιοδοτημένος με ειδικούς κωδικούς να αναρτήσει την απόφαση στην Ιστοσελίδα της Διαύγειας.Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, θέλοντας να διώξει από πάνω του κάθε προσωπική και πολιτική ευθύνη, ισχυρίζεται ότι αυτός δεν έχει υπογράψει την Απόφαση 737/4-12-2017 και ότι αυτή αναρτήθηκε στην Διαύγεια ανυπόγραφη, λόγω λάθους μιας υπαλλήλου του Δήμου.

Και εδώ προκύπτουν δύο σοβαρότατα θέματα.  
                           

Το πρώτο, είναι ότι ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής παραδέχεται ότι έχει χάσει τον έλεγχο της λειτουργίας, της οργάνωσης και της διοίκησης του Δήμου, αφού ο κάθε υπάλληλος μπορεί ανεξέλεγκτα να αναρτά στην Ιστοσελίδα της Διαύγειας του Υπουργείου Εσωτερικών, ό,τι θέλει και μάλιστα κείμενα τα οποία δεν συνοδεύονται από τις απαραίτητες από τον Νόμο υπογραφές.
Και θέλοντας να καλύψει την ανικανότητά του και την αδυναμία του να διοικήσει τον Δήμο Ερμιονίδας, προσπαθεί να μεταφέρει τις ευθύνες του στους υπαλλήλους, γυρνώντας μας πίσω, σε άλλες πολύ παλιές εποχές, όπου οι τότε απλοί και αγράμματοι Κοινοτάρχες για να δικαιολογηθούν έλεγαν: «δεν φταίω εγώ, με εξηπάτησε ο γραμματεύς μου».

Το δεύτερο θέμα είναι ότι ο Δήμαρχος Ερμιονίδας δεν μας αποκάλυψε τον συντάκτη αυτής της κατάπτυστης απόφασης, η οποία προσέβαλλε το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών, δυσφήμισε τον Δήμο Ερμιονίδας και μας έκανε διεθνώς ρεζίλι.
Και επειδή είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται ο συντάκτης αυτού του κατάπτυστου και γελοίου κειμένου να είναι κάποιος υπάλληλος του Δήμου Ερμιονίδας, εφόσον εγώ, γέννημα θρέμμα της περιοχής, είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά το ήθος και την εμπειρία όλων των υπαλλήλων του Δήμου μας, καλώ τον Δήμαρχο να μας αποκαλύψει τον συντάκτη αυτού του λιβελογραφήματος.

Και τον ερωτώ ευθέως:
Μήπως Δήμαρχε Σφυρή αυτή η κατάπτυστη και γελοία απόφαση έφτασε στον Δήμο Ερμιονίδας προερχόμενη από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής σου, υπεύθυνου για την Τουριστική Προβολή του Δήμου μας;;;
Και λόγω της μεγάλης σοβαρότητας του θέματος, απαιτώ μια άμεση απάντηση στο ερώτημά μου!!!

ο χειρότερο της υπόθεσης, είναι ότι ο Δήμαρχος Ερμιονίδας αντί να τσακιστεί να ανακαλέσει από την Ιστοσελίδα της Διαύγειας την Απόφαση 737/4-12-2017, αμέσως μόλις του επισήμανα το λάθος, αυτός την άφησε εκεί, να μας δυσφημεί και να μας κάνει παγκοσμίως ρεζίλι για πάνω από 24 ώρες και την ανακάλεσε με την ησυχία του, χωρίς καμία βιασύνη, το μεσημέρι της επόμενης μέρας και αφού πρώτα δέχθηκε παρέμβαση από την Εκκλησία.
Αντί αυτού προτίμησε το απόγευμα της ίδιας μέρας να συμμετάσχει σε σχετική με το θέμα συζήτηση στο facebook, όπου ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση και ταραχή, θέλοντας να απαντήσει σε διαμαρτυρίες δημοτών, εκτοξεύει εναντίον μου, με το γνωστό κατινίστικο και γκεμπελίστικο ύφος του, λάσπη και συκοφαντίες.
Παραθέτω στους Δημότες της Ερμιονίδας τμήμα της εν λόγω συζήτησης, για να καμαρώσουν το ύφος, το ήθος και τον χαρακτήρα του ανθρώπου που εξέλεξαν στην θέση του Δημάρχου Ερμιονίδας: