Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κρανίδι 12/12/2017
Δήμαρχε Σφυρή, έστω και αργά, άσε το κρυφτούλι, ανέλαβε τις ευθύνες σου, ζήτα συγνώμη από τους Δημότες της Ερμιονίδας και ξεκαθάρισε την κατάσταση
Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,
ένας Δήμαρχος με αξιοπρέπεια και ευθιξία, θα παραδεχόταν το λάθος του και θα ζητούσε έγγραφη συγνώμη από τους Δημότες της Ερμιονίδας γι’ αυτές τις ακατανόμαστες φράσεις που αναφέρονται στην υπ’ αριθ. 737/4-12-2017 απόφασή του, για την Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης, την Ιερά Μονή Αυγού και το εκκλησάκι του Άι Γιάννη στον Λαμπαγιαννά.
Ο κ. Δημήτρης Σφυρής, για μια ακόμα φορά προσπαθεί να κρύψει την ανικανότητά του και την αδυναμία του στην διαχείριση του Δήμου και να μεταφέρει τις ευθύνες του αλλού και ειδικότερα σε μένα αποκαλώντας με «θεομπαίχτη».
Επειδή για μια ακόμα φορά κρύβεται, προσπαθώντας με τον γνωστό τρόπο που τον διακρίνει να θολώσει τα νερά και να κουκουλώσει το θέμα και δεν έχει απαντήσει μέχρι σήμερα στα σοβαρότατα ερωτήματα που του έχω θέσει, εγώ θα συνεχίσω τις ερωτήσεις μου, μέχρι να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια.
Πάντως εγώ Δημήτρη Σφυρή, γέννημα θρέμμα του τόπου αυτού, δεν θα τολμούσα ποτέ να κατονομάσω με άλλη ονομασία την Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης, την Ιερά Μονή Αυγού και το Εκκλησάκι του Άι Γιάννη στον Λαμπαγιαννά.
Πάντως εγώ Δημήτρη Σφυρή, ποτέ δεν θα έδινα εντολή στην ανάδοχο της φωτογράφισης να μου συντάξει ΕΚΕΙΝΗ την Απόφαση Δημάρχου.
Πάντως εγώ Δημήτρη Σφυρή, ποτέ δεν θα επέτρεπα να φτάσει η Απόφαση Δημάρχου στον Δήμο Ερμιονίδας, προερχόμενη από το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο Δημοτικού Συμβούλου, υπευθύνου της Τουριστικής Προβολής του Δήμου και εκπροσώπου του Δήμου στο Δ.Σ. της Μαρίνας Ερμιονίδας Α.Ε., πριν την ελέγξω εγώ.
Δήμαρχε επιτέλους ανέλαβε τις ευθύνες σου, ζήτα έστω και αργά συγνώμη από τους Δημότες της Ερμιονίδας, κατονόμασε τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής σου, που έστειλε στον Δήμο μέσω του Ηλεκτρονικού του Ταχυδρομείου αυτή τη χυδαία απόφαση και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ μας τον ΣΥΝΤΑΚΤΗ αυτού του λιβελογραφήματος.


Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας