Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Νέο υπερσύγχρονο Ιατρικό Κέντρο στον Γαλατά Τροιζηνίας

Μια νέα ιατρική άφιξη για το 2015 στην ευρύτερη περιοχή Πόρου, Τροιζηνίας και Ύδρας αποτελεί το σύγχρονο ιατρικό κέντρο ΘΕΡΑΠΕΙΑ. Το «Saronic Magazine» βρέθηκε και μίλησε με την πρωταγωνιστή αυτής της τόσο σοβαρής επένδυσης, που σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση στην καρδιά του Σαρωνικού.
Κύριε Κρυπωτέ, τολμήσατε να επενδύσετε σε ένα μεγάλο και σύγχρονο ιατρικό κέντρο, που σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση στην περιοχή Πόρου, Τροιζηνίας και Ύδρας. Πώς βλέπετε γενικότερα την τουριστική δυναμική και την προοπτική αναβάθμισης περιοχής;
Η περιοχή μας αποτελεί έναν από τους πρώτους κοντινούς προορισμούς διακοπών. Απαιτούνται μικρές και μεγάλες θυσίες από όλους για το κοινό καλό. Μέσα από τις θυσίες έρχεται η αναβάθμιση. Με τις έως τώρα παρεμβάσεις μας αναβαθμίστηκαν περιουσίες και δόθηκε προοπτική στην τουριστική δυναμική όλης της περιοχής. Επίσης, οφείλουμε να στηρίξουμε κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία, ώστε να βοηθήσουμε στην τουριστική και συνεπώς στην οικονομική αναβάθμιση της περιοχής. Παρατηρώ τις νέες δημοτικές αρχές και εύχομαι σωστές εκτιμήσεις και στοχευμένη κατεύθυνση ως προς την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής – μια έντονα ποιοτική αναβάθμιση!
Ολόκληρη η συνέντευξη στο Saronic Magazine