Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ανοιχτός Πλειοδοτικός Διαγωνισμός

για την εκμίσθωση του ακινήτου «Τουριστικό Περίπτερο Αμφιτρύων»

στην παραλία Αρβανιτιάς Ναυπλίου

 
Η ΕΤΑΔ εκμισθώνει το Τουριστικό Περίπτερο Αμφιτρύων στην παραλία Αρβανιτιάς Ναυπλίου, με προίκα τις μελέτες αποκατάστασης και την προέγκριση χρηματοδότησης του έργου από το Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης Πελοποννήσου.

Παρατείνεται μέχρι την 24η Οκτωβρίου 2013 η προθεσμία διάθεσης του τεύχους της προκήρυξης του Ανοιχτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού, για την εκμίσθωση του ακινήτου «Τουριστικό Περίπτερο Αμφιτρύων» στην παραλία Αρβανιτιάς Ναυπλίου, για 30 έτη, ενώ οι φάκελοι προσφοράς θα υποβληθούν την 5η Νοεμβρίου 2013.

Το κτίριο που σήμερα παραμένει εγκαταλειμμένο βρίσκεται σε εντυπωσιακή θέση με αμφίπλευρη θέα προς τη θάλασσα και τον επιβλητικό βράχο της Ακροναυπλίας. Σκοπός της ΕΤΑΔ είναι η ανακαίνιση, η αναβάθμιση και η εκ νέου λειτουργία του κτιρίου ως εστιατόριο και cafe-bar.

Η ΕΤΑΔ μάλιστα έχει προχωρήσει στη διαδικασία εκπόνησης και αδειοδότησης των σχετικών μελετών και στην υποβολή φακέλου πρότασης για τη χρηματοδότηση του έργου στο Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης Πελοποννήσου στα πλαίσια της πρωτοβουλίας JESSICA. Ήδη έχει προεγκριθεί η επιλεξιμότητα του έργου και υπολείπεται η κρίση επιλεξιμότητας του Αναδόχου, η οποία θα λάβει χώρα εφόσον πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας και εφόσον αυτός επιθυμεί τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση, χωρίς αυτό να συνεπάγεται οποιαδήποτε υποχρέωση της ΕΤΑΔ.

Υπενθυμίζεται ότι, το τεύχος της προκήρυξης διατίθεται από τα γραφεία της ΕΤΑΔ (Βουλής 7, 7ος όροφος, γραφείο 702) και ώρες 09:00 - 15:00, έναντι ποσού 100€, το οποίο θα κατατίθεται στο Ταμείο της εταιρείας (γρ. 210).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Δ. Καρακατσάνη στα τηλέφωνα  2103339697  και  2103339703 .


argolikes

Έλλη Βασιλάκη