Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ξαφνική νυχτερινή επιχείρηση ανακατάληψη νήσου με τεράστια κινητοποίηση Αεροναυτικών Δυνάμεων κοντά σε Ύδρα, Δοκό
Με τα πανίσχυρα αρπακτικά της θάλασσας τα ZUBR να σπάνε κάθε ρεκόρ ταχύτητας πετώντας κυριολεκτικά πάνω απο τα κύματα ! 
Τεράστια κινητοποίηση Αεροναυτικών Δυνάμεων και εφαρμογή σχεδίου ανακατάληψις νήσου με συνεργασία Ναυτικού Στρατού και Αεροπορίας με συμμετοχή όλων των Ειδικών Δυνάμεων της Ταχείας αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ !

Σύμφωνα με το Σενάριο !
Τούρκοι Κομάντος αποβιβάζονται νύχτα και καταλαμβάνουν Ελληνική βραχονησίδα με υποστήριξη Επιθετικών Ελικοπτέρων ενώ την ίδια ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις στα Ηνωμένα Έθνη για την ΑΟΖ ...

Το ΓΕΕΘΑ διέταξε την Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης να προβεί σε ανακατάληψη της νήσου χωρίς καμιά ενημέρωση σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν σχεδιαστεί και έχουν γίνει κτήμα σε όλους τους Καταδρομείς !

Με τρομακτική δύναμη πυρός και επίθεση κατά μέτωπο απο τα Απάτσι που έφτασαν στην περιοχή σε χρόνο ρεκόρ, ενώ τρέχοντας δαιμονισμένα τα δύο αρπαχτικά της θάλασσας τα πανίσχυρα ZUBR που κάλυψαν την απόσταση κυριολεκτικά πετώντας πάνω από τα κύματα έβγαλαν στη ξηρά απο καταδρομείς και αμφίβια οχήματα μέχρι και τεθωρακισμένα ....

Ο όγκος πυρός ΄ήταν τεράστιος ενώ 2 ζεύγη Τουρκικών μαχητικών που έσπευσαν στη περιοχή σε απεικόνιση απο'' Ελληνικά F-16'' τα Ελληνικά Μιράζ 2000- 5 τα γνωστά δίλιτρα τα κατέβασαν πρίν προλάβουν να καταλάβουν τι τους χτύπησε !

Η όλη επιχείρηση υποστηρίχθηκε από δύο φρεγάτες που έπλεαν στην περιοχή αλλά και δύο κανονιοφόρους που έκλεισαν όλες τις εισόδους της περιοχής με τους Exocet σε ετοιμότητα αποκλείοντας το Τούρκικο Ναυτικό !

Σε ειδική μυστική αποστολή το υποβρύχιο Παπανικολής που ήταν σε κόκκινο συναγερμό έξω απο την Τουρκική Ναυτική βάση με απεικόνιση τον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας !
Όλη η Άσκηση σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε στη νήσο Δοκό κοντά στην Ύδρα !

Περισσότερα:
http://www.enimerwsi24.com/2013/06/blog-post_7762.html