Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Αγώνας Ζωής για την μικρή μας Μιχαέλα -Την Κυριακή ΟΛΟΙ στο γήπεδο της Κοιλάδας
Αγωνία για τη μικρή Μιχαέλα που νοσηλεύεται από την Δευτέρα 28/10 στη
μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων η «Αγία Σοφία».
Πώς συνέβη το τροχαίο – σοκ στην Αργολίδα
Η Μιχαέλα, μαζί με τους γονείς της, είχαν πάει στο χωριό της γιαγιάς της στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι η εκδρομή της οικογένειας θα κατέληγε σε τραγωδία.

Στις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, την ώρα που περνούσαν από το χωριό Κολιάκι, ο πατέρας και οδηγός του αυτοκινήτου αποφάσισε να κάνει μια στάση σε ένα φούρνο. Όμως η αριστερή στροφή που έκανε ο 47χρονος στάθηκε μοιραία. Φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα εμβόλισε το αυτοκίνητο του.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το αυτοκίνητο του έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 51 ετών σύζυγός του και η κορούλα τους να εγκλωβιστεί στα συντρίμια και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Η Μιχαέλα είναι όπως προαναφέραμε κατάγεται από την Κοιλάδα και έτσι η ποδοσφαιρική ομάδα δεν έμεινε ασυγκίνητη και στον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα της Κορωνίδας με τον Αργοναύτη Νέας Κίου ( Κυριακή ΩΡΑ 15:00) θα υπάρχει στην είσοδο ειδικός κουμπαράς για την ενίσχυση του μικρού κοριτσιού για την νοσηλεία του