Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .
ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΚΑι ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΕΤΕ.
Στα 3 χρόνια αποδείξατε ότι είστε ανίκανοι να διοικήσετε.
Σεβαστείτε τους συμπολίτες μας ...
Σεβαστείτε τους υπηρεσιακούς παράγοντες,που παλεύουν στη σημερινή κατάσταση να ανταπεξέλθουν για να εξυπηρετήσουν τους δημότες και να αλλάξουν την εικόνα του Δήμου για το καλό του τόπου.
Σεβαστείτε τον καθημερινό, ακούραστο αγώνα μας να λύνουμε τα προβλήματα δεκαετιών, που άλλοι κυβερνήσατε δημιουργώντας τον πελατειακό Δήμο με σκάνδαλα,κοινωνική αδικία και άλλοι που είσαστε εκτός Δήμου είσαστε παντελώς αδιάφοροι.
Αναλογιστείτε τι θα κάνατε αν διοικούσατε, αυτή τη στιγμή, εφ´όσον είσαστε επικεφαλής παρατάξεων.
Τρία χρόνια χωρίς καμία πρόταση.!!!!!
Δυστυχώς η στάση σας τα τρία χρόνια είναι μια πολεμική χωρίς να συμβάλλετε στην επίλυση των προβλημάτων.
Μοναδικός σας στόχος είναι να ακυρώνετε και να καθυστερείτε τα έργα που χρόνιζαν διότι η υλοποίησή τους σας απομακρύνει από την καρέκλα.
Προβλήματα όπως τα σκουπίδια, μαρίνες, τουριστική ανάπτυξη, νερό, αποχέτευση, σχολεία, χωματερές, δίκτυα ύδρευσης, αποκαταστάσεις βλαβών, οδοποιία,έσοδα, βιωσιμότητα του Δήμου, κοινωνική δικαιοσύνη, τα πολεμάτε έχοντας μοναδικό στόχο την καρέκλα.
Οι δημότες βλέπουν τα έργα,καταλαβαίνουν και βοηθούν την προσπάθειά μας.
Ο Δήμος Ερμιονίδας καταξιώνεται και εδραιώνεται για πρώτη φορά στους υγιείς, αναπτυσσόμενους και παραγωγικούς Δήμους της χώρας.