Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και στην Ερμιόνη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περιοδεία Αποστόλου στην Αργολίδα
Από το γραφείο του βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα  γίνεται γνωστό ότι ο Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης και  Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου  θα περιοδεύσει  στην Αργολίδα την Παρασκευή 7 Απριλίου  .Στη διάρκεια της επίσκεψης  θα έχει σειρά επαφών  και συναντήσεων με φορείς και κατοίκους   της περιοχής, προκειμένου  να ενημερωθεί  και να  ανταλλάξει απόψεις   για τα προβλήματα που τους απασχολών
Το πρόγραμμα τη περιοδείας έχει ως εξής:
10 πμ   Θα   επισκεφθεί το Λυγουριό  όπου θα  εστιάσει στην υπογραφείσα  σύμβαση για  την κατασκευή έργου μεταφοράς νερού άρδευσης Αναβάλου  στον ενιαίο Δήμο Επιδαύρου.
11.30 Ο κ. Αποστόλου θα βρίσκεται  στην Ερμιόνη  όπου θα παραβρεθεί  σε σύσκεψη  φορέων, προσκεκλημένος  του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερμιόνης. Θα ακολουθήσει   επίσκεψη  σε παραγωγικές μονάδες της περιοχής.

18.15
Επίσκεψη στη Νέα Κίο και στο εργοστάσιο ΄΄ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ΄΄- της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας-  και ανταλλαγή απόψεων με  εκπροσώπους των εργαζομένων.
19.30 Συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Άργους.
Θα ακολουθήσει  ανοιχτή  συγκέντρωση  στο Εργατικό Κέντρο Άργους  όπου ο Υπουργός κ. Αποστόλου θα αναπτύξει το θέμα  ΄΄  ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ΄΄.

Είναι πλέον πεποίθηση  ότι το  μεγάλο ΄΄στοίχημα΄΄  της ανάταξης της οικονομίας και της ανάπτυξης στη συνέχεια, δεν μπορεί να κερδηθεί για τη χώρα , αν δεν κερδηθεί  στην ύπαιθρο.